1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

power inverter

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by stratton, Nov 9, 2008.

  1. Nov 9, 2008 at 6:29 PM
    #1
    stratton

    stratton [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Member:
    #1977
    Messages:
    333
    I have read a lot of the threads but i cant seem to find if anyone else is having the same problem I am. I would like to use my a/c plug in the back of the truck when I am driving. But as soon as I put the truck into drive it powers off. Is this normal? I cant find where it says this is supposed to happen in the manual. I would like to be able to charge things while I am driving or maybe keep an electric cooler running on the way to the football game.
     
  2. Nov 9, 2008 at 6:32 PM
    #2
    taco@you123

    taco@you123 Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Member:
    #6989
    Messages:
    263
    Gender:
    Male
    mesa, arizona
    Vehicle:
    07 toyota tacoma prerunner sr5 with
    6" pro comp lift, moto metal rims, front grill
    that doesn't happen in my taco, i always charge my phone back there, u should go get it checked, take it to the dealer if u still have ur warrenty
     
  3. Nov 9, 2008 at 6:34 PM
    #3
    eordonez

    eordonez Living vicariously through mjp2

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Member:
    #5340
    Messages:
    8,341
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ed
    Chihuahua, Mexico
    Vehicle:
    TRD Sport Dcab 4x2 Black Sand Pearl
    OEM All Weather Mats, wheel locks, Toyota Silver Tube steps.....
    i think its normal, you need to be in park to use the full 400w
     
  4. Nov 9, 2008 at 6:53 PM
    #4
    stratton

    stratton [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Member:
    #1977
    Messages:
    333
    I just read the owners manual again and it says that it should still power the plug at 100w while driving. I cant turn it on at all while its in drive. I guess iam calling the dealer tomorrow.

    Thanks guys
     
To Top