1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Power windows and locks not working?

Discussion in '1st Gen. Tacomas' started by 707tothe907, Nov 8, 2010.

  1. Nov 8, 2010 at 10:03 PM
    #1
    707tothe907

    707tothe907 [OP] Superior Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Member:
    #45372
    Messages:
    2,723
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jake
    Chico NorCal
    Vehicle:
    05 DCSB Off Road
    So the Other day all the sudden the power lock/unlock stopped working on the driver side... Now today while driving around all the sudden the window switches on the driver and passenger side don't work.. So only the passenger side lock/unlock works. Anyone got any clue what this could be? I haven't done anything electrical recently that could have messed with it...
     
  2. Nov 8, 2010 at 10:13 PM
    #2
    drewskie

    drewskie Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Member:
    #38088
    Messages:
    1,076
    Gender:
    Male
    First Name:
    Drew
    Burbank, CA.
    Vehicle:
    08 Prerunner 4 banger
    Most likely the switch on the driver's side. You can easily pop it out of the door panel, and at least make sure it's still plugged in. Check your fuses as well, it will be the one labeled "acc". on the fuse box cover, under driver side dash.
     
  3. Nov 8, 2010 at 10:15 PM
    #3
    707tothe907

    707tothe907 [OP] Superior Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Member:
    #45372
    Messages:
    2,723
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jake
    Chico NorCal
    Vehicle:
    05 DCSB Off Road
    Alright thanks I'll start from
    there
     
To Top