1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Problem starting my Tacoma...

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by Vander18, May 3, 2009.

  1. May 3, 2009 at 12:10 PM
    #1
    Vander18

    Vander18 [OP] Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Member:
    #16732
    Messages:
    12
    Gender:
    Male
    Oregon
    Vehicle:
    2000 Tacoma SR5
    K&N Intake, Flowmaster 40 series, Fabtech 6" Lift, Toyo Mud Terrain Tires, Airbags, Aftermarket Stereo
    I have been having a problem with starting my tacoma. I use the clutch start cancel button and turn the key and all I hear is a click. I already replaced the battery. Curious if anyone else has had a problem. I am pretty sure that I need a new starter. Where it is located on the motor does not look like fun to get at to put a new one in either. :(
     
  2. May 3, 2009 at 12:42 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Staff Member

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    103,920
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Check your ground, and + wires to make sure they are all connected propperly.
     
To Top