1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Problem With My HALO's

Discussion in 'Lighting' started by Ty's Taco, Sep 9, 2009.

  1. Sep 9, 2009 at 2:41 PM
    #1
    Ty's Taco

    Ty's Taco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Member:
    #15107
    Messages:
    247
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tyler
    Sweet home Alabama
    Vehicle:
    2009 Prerunner SR5 Sport Pearl Black
    Ask visa or my wife. They both constantly remind me how much I've got left to spend.
    OK, so my HALO's have been installed and working fine for about a month now and yesterday I noticed that they were a lot dimmer on the passengers side. When I checked them both HALO's and the LED's were out but the dims and brights still work fine. Has anyone had this problem and without buying new lights what can be done to fix this?? They work on different circuits so it's not a power problem but surly I didn't burn all of them in one month?:mad:
     
  2. Sep 9, 2009 at 4:37 PM
    #2
    Ty's Taco

    Ty's Taco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Member:
    #15107
    Messages:
    247
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tyler
    Sweet home Alabama
    Vehicle:
    2009 Prerunner SR5 Sport Pearl Black
    Ask visa or my wife. They both constantly remind me how much I've got left to spend.
    OK, so I'm the only one having halo problems. Well I'll just answer myself for the sake of others that might want this knowledge later on. I called the dealer and the "angel eyes" headlights are having a problem burning transformers so when both halo's go out this is what happened. You can order a new transformer or any other parts to fix the halos at https://www.oznium.com and I've even added a link on the "how to" for the transformer change.
    http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?t=180557
     
  3. Sep 11, 2009 at 2:32 PM
    #3
    MY50cal

    MY50cal I think I'm getting the Fear.

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Member:
    #15613
    Messages:
    2,755
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mojo
    Coatesville, PA
    Vehicle:
    05 SWB TRD 4x4
    Yes.
    Thanks for the info :thumbsup: even though nobody else cares i'm glad you figured this out. now i'll know what to do when (hopefully it doesnt) it happens! rep for you :D
     
  4. Sep 11, 2009 at 2:46 PM
    #4
    Ty's Taco

    Ty's Taco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Member:
    #15107
    Messages:
    247
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tyler
    Sweet home Alabama
    Vehicle:
    2009 Prerunner SR5 Sport Pearl Black
    Ask visa or my wife. They both constantly remind me how much I've got left to spend.
    Your welcome. I called the distributors and here's what I found out. The first gens of halos were made in china and have inferior transistors and have been burning them out at a rapid pace. The new ones are made in Taiwan and are made with better transformers and I've been told that they have resolved the issue. The company I got mine from swapped my first gens for the new upgrade for free but I had to get a little pissy with them first and make a few calls.
     
To Top