1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

radio problems

Discussion in 'New Members' started by Ripat, Jul 7, 2009.

  1. Jul 7, 2009 at 10:10 AM
    #1
    Ripat

    Ripat [OP] Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Member:
    #19360
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    alabama
    Vehicle:
    09 tacoma
    HI I am Ripat, has anyone else had trouble with their radio in a 2009 tacoma
     
  2. Jul 7, 2009 at 10:11 AM
    #2
    KraQr

    KraQr WoodsDweller

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Member:
    #12021
    Messages:
    1,020
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Destin, Fl
    sold Tacoma, driving a Ford Raptor now.
    Uh, what kind of troubles. I have heard of some radios shutting off inadvertantly.
     
  3. Jul 7, 2009 at 10:12 AM
    #3
    Jester243

    Jester243 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Member:
    #7552
    Messages:
    9,350
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2008 Doublecab 4x4 IRP
    Lifetime LED 70W headlights 10-8-14 (set #2) Sylvania Silverstar fogs, front side windows tinted 27% to match the others, added Tacomaworld.com sticker, suspension TSB as of 7-21-09, Devil Horns by Andres, BFG's, Alpine with Bluetooth and Ipod contols, Rear view mirror relocation bracket, Ultragauge...
  4. Jul 7, 2009 at 2:34 PM
    #4
    Ripat

    Ripat [OP] Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Member:
    #19360
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    alabama
    Vehicle:
    09 tacoma
    yes that is what my radio is doing, it just goes off
     
  5. Jul 7, 2009 at 3:21 PM
    #5
    09REG.cabTaco

    09REG.cabTaco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2009
    Member:
    #19320
    Messages:
    55
    Gender:
    Male
    First Name:
    Patrick
    San Antonio, Texas
    Vehicle:
    09 reg cab 4x4SOLD..08 AC trd sport 4x4
    5100s front and back set at 1.75, BHLM, upper grillcraft
    i have already had two replaced going on my third and ive only had the truck going on 3 months seems at this rate im gona have to get it replaced every month
     
  6. Jul 7, 2009 at 6:42 PM
    #6
    Ripat

    Ripat [OP] Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Member:
    #19360
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    alabama
    Vehicle:
    09 tacoma
    :)
    the toyota dealer ordered me a radio today, and told me they were back ordered
     
  7. Jul 7, 2009 at 7:01 PM
    #7
    09REG.cabTaco

    09REG.cabTaco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2009
    Member:
    #19320
    Messages:
    55
    Gender:
    Male
    First Name:
    Patrick
    San Antonio, Texas
    Vehicle:
    09 reg cab 4x4SOLD..08 AC trd sport 4x4
    5100s front and back set at 1.75, BHLM, upper grillcraft
    ya mine took about a week to come in. but i talked to the service guy and he said hes had ppl come in and there on the 5 or 6 radio. if this problem continues i guess it gives me a reason to put a screen in my truck and hook up the rear camera.:headbang:
     
  8. Jul 7, 2009 at 8:13 PM
    #8
    Ripat

    Ripat [OP] Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Member:
    #19360
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    alabama
    Vehicle:
    09 tacoma
    what is the deal on the back up camers, why does it not come already hooked up:)
     
  9. Jul 7, 2009 at 8:14 PM
    #9
    Ripat

    Ripat [OP] Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Member:
    #19360
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    alabama
    Vehicle:
    09 tacoma
    I meant camera
     
  10. Jul 7, 2009 at 8:24 PM
    #10
    spitwad75

    spitwad75 Self-proclaimed TW Greenhorn

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Member:
    #18444
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Jackson, MO
    Vehicle:
    09 TRD Sport 6spd Manual - Magnetic Gray
    Toytec Ultimate Lift and LR UCA's on order
    My volume knob inadvertently stops working. Pretty annoying. I guess I'll wait until my 5000 mile service to get it fixed.
     
  11. Jul 7, 2009 at 9:48 PM
    #11
    tacoholic

    tacoholic 09 but I drive a 012 Expedition...

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Member:
    #12480
    Messages:
    4,072
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff...I'm pretty sure
    East Bay, CA
    Vehicle:
    Quite possibly, someday...
    I can't believe Toyota hasn't addressed this formally yet...:confused:
     
  12. Jul 8, 2009 at 7:06 AM
    #12
    09REG.cabTaco

    09REG.cabTaco Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2009
    Member:
    #19320
    Messages:
    55
    Gender:
    Male
    First Name:
    Patrick
    San Antonio, Texas
    Vehicle:
    09 reg cab 4x4SOLD..08 AC trd sport 4x4
    5100s front and back set at 1.75, BHLM, upper grillcraft
    before you take it in for the 5000 mile service call a week ahead so they can order you a new radio so u can get everything done at once.
     
  13. Jul 8, 2009 at 7:11 AM
    #13
    fletch aka

    fletch aka www.BeLikeBrit.org

    Joined:
    Jan 4, 2009
    Member:
    #12223
    Messages:
    7,156
    Gender:
    Male
    First Name:
    Gary
    Left Coast
    Vehicle:
    09 Magnetic Gray TRD OffRoad
    TRD cat back exhaust, TRD Cold Air Intake, differential breather mod' Hellwig rear sway bar, 16x8 TRD Ivan Stewart's, Michelin LTX A/T2, DTRL Stealth Mode Mod, custom "Texas Edition" shift knob, Sock's "Classic" bedside decals, MetalMiller custom grill emblem, 20% front tinted windows, tinted taillights, Viper alarm, ScanGauge II, Flyzeye Designs V2W Tacoma Interior LED lighting, de-mud flapped, de-badged, extra D-rings under bed bolts, WeatherTech ED floor mats, G4 Elite Fold a Cover ,Toyota bed mat, tailgate theft deterrent device and absolutely no plasti-dip!
    My radio is working fine so far, my bass in the back sucks. Sounds like someone is blowing into a mic.
    I'm going to look into the TSB to get it replaced.
     
  14. Sep 15, 2009 at 2:52 PM
    #14
    Isthatahemi

    Isthatahemi Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Member:
    #16582
    Messages:
    1,160
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    TRD OFF ROAD
    BFG AT's, Weathertechs, Hoppy's brake controller.
    Mine turns itself on at Random, not good. I usually forget to turn it down, and AC DC comes on full bore....
     
  15. Sep 15, 2009 at 4:45 PM
    #15
    neslerrah

    neslerrah Who needs 4WD?

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Member:
    #4803
    Messages:
    6,737
    Gender:
    Male
    First Name:
    Harrelsen
    Tucson
    Vehicle:
    5 lug BEAST!
    Secondary air filter removed, elbow mod, BFG KM2 (33x10.5R15), American Racing Mojaves, Debadged, BHLM, Dome Light MOD (Blue), Hella 500 behind recessed Satoshi Grille, Kenwood headunit, Sockmonkey 'TACOMA' Decals, Readylift 5-lug SST, Rear Shocks - Bilstein TRD, Dynomax Super Turbo #17748, DDM Slim Ballast HID Kit H4 Hi/Lo -35W 6000K in headlights, Apexcone Raptor HID Kit H3 - 35W 6000K in Hella 500s, aFe CAI #51-10762, WeatherTech Floorliner, 200W Smart AC Inverter
    hello & welcome to TW. I have read a few threads about issues with their stock radios.
     
To Top