1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Rear Bumper Rust

Discussion in 'Canada' started by Highlander60, Mar 16, 2011.

  1. Mar 16, 2011 at 4:09 PM
    #1
    Highlander60

    Highlander60 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Member:
    #41220
    Messages:
    73
    Gender:
    Male
    Nova Scotia
    Vehicle:
    '10 Silver TRD
    It's only 4 months old and my rear bumper is spotted with rust. Clark Toyota in Fredericton has no problem replacing it under warranty, but I hope the new one does not rust the same way. Anyone else have rust problems?
     
  2. Mar 16, 2011 at 4:17 PM
    #2
    Jeremy92

    Jeremy92 Tennessee Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Member:
    #47900
    Messages:
    387
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeremy
    Smyrna, TN
    Vehicle:
    08 AC SR5 Prerunner Impulse Red
    Billies on all the way around, w/ Eibach Coils, w/ rear TSB. Brush Guard. Tail Light Guards.Window Rain Deflectors. 35% tint on side windows. Satoshi Grill(thanks TacoAlaMode). Fog Light Mod (thanks lifesaflaw123). 17x9 XD addicts wrapped in Kumho SAT Kl 61's 265/70/17.More to come!!!
    get a black one, no more chrome. And no i haven't seen any yet, but i hear of others with this problem. But i plan on getting a black bumper in the future.
     
  3. Mar 19, 2011 at 1:07 PM
    #3
    beartrack

    beartrack Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Member:
    #47047
    Messages:
    66
    Gender:
    Male
    Nova Scotia
    Vehicle:
    SR5
    toytec coilovers, 2"aal's, LR UCA's hood struts, weather tech mats
    Yup, same here. Just bought a leftover 010 December and had to have the bumper replaced under waranty
     
  4. Mar 19, 2011 at 1:26 PM
    #4
    P-Hill Tacoma

    P-Hill Tacoma Well-Known Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Member:
    #24413
    Messages:
    77
    Gender:
    Male
    Missouri
    Vehicle:
    2010 DC Short Bed 4WD Off Road Barcelona Red
    Fr Bilsteins@1.75", Rr Bilsteins w/ 1.5" AAL & RideRite Airbags, Truxedo Lo-Pro Tonneau, Step Tubes, 1.25" Spidertrax
    I have a 2010 and it also started rusting (specs) at about 4 months. I cleaned good with some turtle wax chrome polish and it's been 1 1/2 years and no problems. I thought it was just some iron left on the surface that rusted. I've heard people are getting them replaced so I watch mine very close but it never happened again and it just went thru another snowy winter.
     
  5. Aug 14, 2011 at 12:40 PM
    #5
    VanCity4x

    VanCity4x The shit show

    Joined:
    Aug 1, 2011
    Member:
    #60970
    Messages:
    1,409
    Gender:
    Male
    First Name:
    DJ
    BC
    Vehicle:
    05 Prerunner SAS
    3link 1tons on 40's and sum stuff
    Mine is getting powder coated black right now, saw surface rust on inside. The North West weather is not the best on cars. Buddys 4runner had holes in it, was only 10years old.
     
  6. Aug 14, 2011 at 12:45 PM
    #6
    JayEMS

    JayEMS Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Member:
    #59338
    Messages:
    42
    Gender:
    Male
    Bright's Grove, ON, Canada
    Vehicle:
    08 DCLB 4X4 TRD Sport Black
    BHLM, Avid Light Bar, Extang Solid Fold tonneau, Interior LED's, GROM iPhone interface, Michelin A/T2, Weathertech liners, 2011 FJ 17" wheels powder coated black
    Had the same problem with my previous 2007 Tacoma Access Cab. Had it warranteed twice. After that I just used a good chrome polish every now and then and no problem.
     
To Top