1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Remote Start Bypass not functioning (PKALL)

Discussion in 'Audio & Video' started by MRW, Nov 19, 2010.

  1. Nov 19, 2010 at 10:41 PM
    #1
    MRW

    MRW [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Member:
    #43529
    Messages:
    1,286
    Gender:
    Male
    First Name:
    Marco
    Sunny San Diego
    Vehicle:
    2006 DCSB PreRunner
    See my build page!
    For all those experts that have remote start, we need some help. We have been trying to figure out how to do the bypass on the remote start but for some reason the bypass is not transponding after we program it. We are 100% sure we wired it correctly to the correct location. Firmware is 4.0 version 2 pkall.

    We are running out of ideas on how to get this to bypass correctly for remote start. Remote start works great when the key is in the ignition, but when its own it has been a PITA to get to work correctly.

    I really dont want to do bypass that requires a key to be next to the transponder.
     
  2. Nov 20, 2010 at 1:24 PM
    #2
    DevL

    DevL Well-Known Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Member:
    #31952
    Messages:
    1,923
    Gender:
    Male
    I used my gray valet key in my 5901 and it works great. Why is that an issue? I still have my two regular keys.
     
To Top