1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Retrofits not working!

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by TheSmash133, Oct 19, 2012.

  1. Oct 19, 2012 at 7:06 PM
    #1
    TheSmash133

    TheSmash133 [OP] Cruise

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Member:
    #86313
    Messages:
    428
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Orange County
    Vehicle:
    2006 Toyota Tacoma Access Cab SR5
    X-D Series Black Rims 12 in sub Amp Super 44 Flowmaster Dual exhaust K&N airfilter Tint Tanneua Snug top Side Steps Blacked out Emblems and lower valence Bright white interior lights Blue dome light Retrofitted Mini H1's and morimoto X-B Halo.....
    I had some retrofits installed by a member on here a couple weeks ago and now both headlights won't turn on. They were both fine last night, tried to turn them on tonight and nothing.

    My halos and fog lights are working though
     
  2. Oct 19, 2012 at 7:15 PM
    #2
    TheSmash133

    TheSmash133 [OP] Cruise

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Member:
    #86313
    Messages:
    428
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Orange County
    Vehicle:
    2006 Toyota Tacoma Access Cab SR5
    X-D Series Black Rims 12 in sub Amp Super 44 Flowmaster Dual exhaust K&N airfilter Tint Tanneua Snug top Side Steps Blacked out Emblems and lower valence Bright white interior lights Blue dome light Retrofitted Mini H1's and morimoto X-B Halo.....
    Nevermind, I got it. If you ever have this problem check everything to make sure the connection is tight!


    Thanks to Anthony (ProForce)
     
To Top