1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Running lights not working

Discussion in 'Lighting' started by 02TACOMA4WD, Feb 9, 2012.

  1. Feb 9, 2012 at 3:27 PM
    #1
    02TACOMA4WD

    02TACOMA4WD [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Member:
    #58073
    Messages:
    649
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    02 Tacoma TRD 4x4
    I have searched and searched and I have found nothing. So here's the deal, my " daytime" or "running" lights in the rear are not working. The weird thing is that my brake lights still work. I don't know if it is just a fuse or something like that.I just replaced the dual filament bulbs. Has anyone else had this problem? also my license plate lights are not working, also replaced those to.
     
  2. Feb 9, 2012 at 3:29 PM
    #2
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,957
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    sounds like a blown fuse.. check them
     
  3. Feb 9, 2012 at 3:32 PM
    #3
    02TACOMA4WD

    02TACOMA4WD [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Member:
    #58073
    Messages:
    649
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    02 Tacoma TRD 4x4
    The fuses in the cab? Which fuses should it be?
     
  4. Feb 9, 2012 at 3:33 PM
    #4
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,957
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    there should be fuses in the cab and some under the hood. and on the back of the panel should be a diagram of what fues are where.
     
  5. Feb 9, 2012 at 3:49 PM
    #5
    02TACOMA4WD

    02TACOMA4WD [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Member:
    #58073
    Messages:
    649
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    02 Tacoma TRD 4x4
    Thanks man, I went and looked and there wasn't even a fuse in the slot! So I'm just gonna run down to auto zone and buy a box of fuses and I believe it should be good! Thanks for your help man!
     
  6. Mar 28, 2012 at 7:26 PM
    #6
    Fotno

    Fotno New Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Member:
    #63855
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jared
    Houma
    Vehicle:
    06 2.7L
    Anyone Happen to know which fuse is it? I cant seem to find it.
     
To Top