1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Running weird

Discussion in '4 Cylinder' started by Kirk1589, Oct 9, 2012.

  1. Oct 9, 2012 at 2:20 PM
    #1
    Kirk1589

    Kirk1589 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Member:
    #85019
    Messages:
    5,214
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Sticks-RI
    Vehicle:
    03 SR5 Off-Road
    Pasti-Dip Grille, K&N drop-in, Magnaflow 14", Custom tail light mod, Fog light mod, diff vent mod, Alpine Components, Sequoia JBL radio
    This started Sunday. When I'm slowing down to a stop in neutral or downshifting I come to a complete stop. I get a higher than normal idle. 1200-1500. It does not matter if I'm in gear or neutral. It does this intermittently. I have the truck idling right now and it's normal. Earlier today I got a CEL P0420 I didn't clear it; it went away.
    ImageUploadedByTapatalk1349817603.996503.jpg
    My truck is a 2003 2.7 5 speed
     
  2. Oct 9, 2012 at 6:40 PM
    #2
    Kirk1589

    Kirk1589 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Member:
    #85019
    Messages:
    5,214
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    Sticks-RI
    Vehicle:
    03 SR5 Off-Road
    Pasti-Dip Grille, K&N drop-in, Magnaflow 14", Custom tail light mod, Fog light mod, diff vent mod, Alpine Components, Sequoia JBL radio
    I just put a rag at the tail pipe and blocked it. I have exhaust leaking out the flange after the 1st cat pretty good, and after the secondary cat; but not as much as the first.
     
To Top