1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Sent PMs not showing in message box??

Discussion in 'Site Suggestions' started by beedoola, May 24, 2012.

  1. May 24, 2012 at 9:09 AM
    #1
    beedoola

    beedoola [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Member:
    #57615
    Messages:
    269
    Gender:
    Male
    San Francisco, CA
    Vehicle:
    01' Tacoma PreRunner 2.7
    I sent a view private messages to two different forum members - one a few moments ago, and when I check the "sent" section of my mailbox - not sent messages are present? The first member I pm'd hasn't gotten back to me, this was a few days ago and I sent two follow up PMs just to see if the first one hand't sent - because of not seeing the first in the sent box. The follow up PMs did not show up in the sent box either, nor did the PM I just sent.

    Has anyone else been experiencing this?
     
  2. May 24, 2012 at 9:12 AM
    #2
    ST3VE

    ST3VE Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Member:
    #58595
    Messages:
    2,358
    Gender:
    Male
    First Name:
    Steve
    Bel Air, MD
    Vehicle:
    1985 DeLorean DMC-12 w/ Flux Capacitor
    Check my build page, ya filthy animal!!
    Go to "Control Panel" then "Edit Options" then scroll about 1/2 way down to Private Messaging. You can then check a box that says "Save a copy of sent messages in my sent items folder by default"

    Try that?
     
  3. May 24, 2012 at 12:25 PM
    #3
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Staff Member

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,572
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    ^^ what steve said. is your thing set to save sent items?
     
  4. May 24, 2012 at 2:46 PM
    #4
    beedoola

    beedoola [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2011
    Member:
    #57615
    Messages:
    269
    Gender:
    Male
    San Francisco, CA
    Vehicle:
    01' Tacoma PreRunner 2.7
    cool, thanks. That box was unchecked. I don't recall disabling and thought it was there by default. Thanks!
     
To Top