1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

sirius radio

Discussion in 'Audio & Video' started by jloe, Dec 29, 2010.

  1. Dec 29, 2010 at 5:00 PM
    #1
    jloe

    jloe [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Member:
    #47921
    Messages:
    59
    Gender:
    Male
    First Name:
    john
    syracuse ny
    Vehicle:
    SR5 2.7 4x4
    TRD alloys, Cooper Tires, Clairion sound, Weathertech floorliners,AVS bugshield,Toyota Toolbox,secondary air filter delete,tailgate antitheft mod,Afe pro dry filter,fog light mod Leather interior mod
    Is there any way to install sirius radio and Ipod adapter in a 2011 access cab using factory head unit with am/sat button? Toyota dealer seems clueless.:confused:
     
  2. Mar 22, 2011 at 10:27 AM
    #2
    Falcon86

    Falcon86 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Member:
    #45128
    Messages:
    234
    Gender:
    Male
    Virginia Beachshire
    Vehicle:
    Bone-stock
    ^ I have the same question.
     
  3. Mar 22, 2011 at 7:47 PM
    #3
    c17flyer

    c17flyer Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Member:
    #40438
    Messages:
    19
    Gender:
    Male
    First Name:
    Adam
    OK
    Vehicle:
    '05 Tacoma Double Cab TRD Sport
    Maybe ... Have you consulted your owner's manual to see if that HU is Sirius/XM ready?
     
  4. Mar 22, 2011 at 8:33 PM
    #4
    Superx2

    Superx2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Member:
    #51552
    Messages:
    1,619
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joey
    Iowa
    I had sirius in my old truck and getting a tacoma, i knew that sirius didnt come with it. only xm:(
    So i called sirius and asked them if there was a way for me to get them in my xm radio. they said no. the thing that i dont understand is if xm and sirius is combined, then you would think that there is away to do that. when they send me another statement (soon) i will ask to speak to a manager and ask again. they have to be able to do it some how.
     
To Top