1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

so i bought hid's and they dont work?

Discussion in 'Lighting' started by cortez_55, Mar 24, 2011.

  1. Mar 24, 2011 at 8:34 PM
    #1
    cortez_55

    cortez_55 [OP] Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Member:
    #42638
    Messages:
    21
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ray
    Yuma az
    Vehicle:
    Silver 05 TRD Sport prerunner
    40 series flowmaster,2.5 inch level lift up front,black badges,alpine deck and type r speackers with a dual cvr kickers behind the rear seat with a hifonics amp,5% tint,17x8.5 fuel octanes with 285/70/17bfg all terrain,painted bumper
    ok well i hooked up evrything the way the instructions directed to do they were doing good for about one day the second day my left front headlight would come one when i would turn the headlight switch a couple of times and one night they decided just to shut off so i redid everything all over again but the fuse on the relay harness was burn i replace it reconnected evrything a agian a couple nore times and i went through about 6 fuses idk whats causing this? anyone no what happening?
     
  2. Mar 24, 2011 at 8:36 PM
    #2
    whippersnapper02

    whippersnapper02 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Member:
    #27905
    Messages:
    35,214
    Gender:
    Male
    First Name:
    Christian
    Yorba Linda, CA
    Vehicle:
    10 MGM TRD OR 4wd Auto DCSB
    Banks Monster Exhaust, Pop n Lock tailgate lock, Hook-Ups tie down brackets, USA Spec Ipod adaptor, WO seat covers, color matched grill with Grillcraft insert, Tuffy locking bed box
    Brand and type?
     
  3. Mar 24, 2011 at 8:36 PM
    #3
    curtis

    curtis Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Member:
    #31528
    Messages:
    22
    Gender:
    Male
    First Name:
    Curtis
    Tracy
    Vehicle:
    2000 prerunner
    8k hid straight pipe
    IT could e that you are getting more than 12v. trying using a voltage stabalizer. about 15$
     
  4. Mar 24, 2011 at 8:39 PM
    #4
    cortez_55

    cortez_55 [OP] Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Member:
    #42638
    Messages:
    21
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ray
    Yuma az
    Vehicle:
    Silver 05 TRD Sport prerunner
    40 series flowmaster,2.5 inch level lift up front,black badges,alpine deck and type r speackers with a dual cvr kickers behind the rear seat with a hifonics amp,5% tint,17x8.5 fuel octanes with 285/70/17bfg all terrain,painted bumper
    notto se..... and where could i get a voltage stabalizer?
     
  5. Mar 25, 2011 at 7:48 AM
    #5
    cortez_55

    cortez_55 [OP] Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Member:
    #42638
    Messages:
    21
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ray
    Yuma az
    Vehicle:
    Silver 05 TRD Sport prerunner
    40 series flowmaster,2.5 inch level lift up front,black badges,alpine deck and type r speackers with a dual cvr kickers behind the rear seat with a hifonics amp,5% tint,17x8.5 fuel octanes with 285/70/17bfg all terrain,painted bumper
    is a cancellar the same thing?
     
  6. Mar 25, 2011 at 9:45 AM
    #6
    PreRunnerSeth

    PreRunnerSeth Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Member:
    #21110
    Messages:
    4,196
    Gender:
    Male
    Apex, NC
    Vehicle:
    15 Black DC OR Prerunner
    Don't buy a voltage stabilizer, they are snake oil. Anything automotive is designed to run to much higher voltages than just 12v. Regulations require that they survive a 24V double battery jump start from a tow truck. You have a bad ballast or bulb. Switch the bulbs from one side to the other and see what happens. If the bulb is bad then the bad side will switch if the ballast is bad it will still be on the same side. then contact the seller of the HID kit and tell them you have a bad bulb/ballast.
     
  7. Mar 25, 2011 at 9:55 AM
    #7
    brutalguyracing

    brutalguyracing BIG DADDY

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Member:
    #19000
    Messages:
    24,005
    Gender:
    Male
    F.U> GUYZ
    broken mods
    i disagree with everyone........shocked i know
    if you keep blowing fuses you have a short someplace.....either in the wiring
    or in the ballast box itself.......

    just my .02
     
  8. Mar 25, 2011 at 10:14 AM
    #8
    PreRunnerSeth

    PreRunnerSeth Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Member:
    #21110
    Messages:
    4,196
    Gender:
    Male
    Apex, NC
    Vehicle:
    15 Black DC OR Prerunner
    HA! teach me to read more.. Yeah.. blown fuses means short...
     
  9. Mar 25, 2011 at 11:33 AM
    #9
    Trifenix

    Trifenix Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Member:
    #49090
    Messages:
    1,227
    Gender:
    Male
    so cal
    Vehicle:
    99 Tacoma LT Prerunner
    short.
     
To Top