1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

so i went to autozone...bumed :(

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by SoCalBlack08, Apr 25, 2009.

  1. Apr 25, 2009 at 6:24 PM
    #1
    SoCalBlack08

    SoCalBlack08 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Member:
    #15865
    Messages:
    967
    Gender:
    Male
    CA
    Vehicle:
    08 PreRunner DC
    i went to see if i could setup my own intake...found out that its very complicated:( the tacoma has that little plug thing right before the throttle body so the tube they had wouldnt work. also i would have to buy this adapter thing for the MAF sensor. and worst of all they said i cant return it if i bought it so i wasnt gunna give it a try and fail then have a useless $50 tube.
    i thought it would work...has anyone actually done it that can tell me what parts to buy?
    just thought i would share my story
     
  2. Apr 25, 2009 at 6:29 PM
    #2
    03blk27

    03blk27 Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Member:
    #5605
    Messages:
    42
    Gender:
    Male
    Feedinghills MA
    Vehicle:
    09 timberland mica base
    Intermitant wiper mod, de mud flaped, 40/20 tint, afe dry flow, pop n lock, led's, 5100's and satoshi to be installed.
To Top