1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

speedometer, turn signals, reverse lights and ac controls quit

Discussion in 'Technical Chat' started by MARC, Jan 28, 2011.

  1. Jan 28, 2011 at 4:51 PM
    #1
    MARC

    MARC [OP] Active Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Member:
    #32711
    Messages:
    29
    Gender:
    Male
    First Name:
    Marc
    Lake Norman NC
    Vehicle:
    05 Tacoma
    Ive got a 05 tacoma 6 speed manual with the 4.0. Today I was driving and i stopped at a stop light and after i took off i realized my speedometer stopped working. Then i see my airbag light came on. Then i go to adjust my heating and air conditioning controls and realize that they are are not working with the exception of the fan control. Also my turn signals and reverse lights dont work but my flashers do. Then shortly after my check engine light comes on, but that may not be related to this as it has been coming on intermitenly for the past year or so. WTF. I looked at some of the fuses that i thought may be related but i find nothing. Any ideas?
     
  2. Feb 9, 2011 at 5:42 PM
    #2
    MARC

    MARC [OP] Active Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Member:
    #32711
    Messages:
    29
    Gender:
    Male
    First Name:
    Marc
    Lake Norman NC
    Vehicle:
    05 Tacoma
    Found the cause of elecrical gremlin. Ign. 1 fuse under dash was blown. Not sure what caused it but i dont intend to find out unless it happens again.
     
  3. Jun 15, 2012 at 7:44 AM
    #3
    Sippi

    Sippi Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Member:
    #34963
    Messages:
    268
    Gender:
    Male
    Pompano Beach, Fl
    Vehicle:
    El Taco Blanco - 08 DC 6-Speed
    Thanks for giving me the answer to the exact problem I was experiencing. :D
     
To Top