1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

squeaky levelin lift

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by 478jason01, Jun 24, 2011.

  1. Jun 24, 2011 at 2:49 PM
    #1
    478jason01

    478jason01 [OP] Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Member:
    #55321
    Messages:
    15
    Gender:
    Male
    ga
    Vehicle:
    03 prerunner sr5
    tint,spray n bedliner,nerf bars,bull bar,tool box,2 in lift,clear corner lights
    put on a 2.5 levelin kit so i could run bigger tires awhile back.ever since i installed the front end has been squeakin when the front end flexs or goes over bumps.does anbody have a fix for this or had the same problem?
     
  2. Jun 24, 2011 at 2:53 PM
    #2
    Bfoster133

    Bfoster133 If i asked my dad for money, He'd knock me out

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Member:
    #55492
    Messages:
    1,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Blake
    Thousand oaks, California
    Vehicle:
    2011 PreRunner TRD offroad
    15% Tint, 5100's at 1.75, Rear Diff Breather, CB radio, Black rattle canned rims, 265/75/16 Goodyear MTR, Magnaflow Offroad pro cat back, hi-lift bed mounted, shovel bed mounted
    what kit? post pics for exact advice
     
  3. Jun 24, 2011 at 3:12 PM
    #3
    Bfoster133

    Bfoster133 If i asked my dad for money, He'd knock me out

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Member:
    #55492
    Messages:
    1,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Blake
    Thousand oaks, California
    Vehicle:
    2011 PreRunner TRD offroad
    15% Tint, 5100's at 1.75, Rear Diff Breather, CB radio, Black rattle canned rims, 265/75/16 Goodyear MTR, Magnaflow Offroad pro cat back, hi-lift bed mounted, shovel bed mounted
    got your pm, it could also be your sway bar mounts, ill try and get a pic in a few, but basically spray some wd-40 on there and push up and down and it may go away
     
  4. Jun 24, 2011 at 3:15 PM
    #4
    Bfoster133

    Bfoster133 If i asked my dad for money, He'd knock me out

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Member:
    #55492
    Messages:
    1,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Blake
    Thousand oaks, California
    Vehicle:
    2011 PreRunner TRD offroad
    15% Tint, 5100's at 1.75, Rear Diff Breather, CB radio, Black rattle canned rims, 265/75/16 Goodyear MTR, Magnaflow Offroad pro cat back, hi-lift bed mounted, shovel bed mounted
  5. Jun 24, 2011 at 3:18 PM
    #5
    478jason01

    478jason01 [OP] Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Member:
    #55321
    Messages:
    15
    Gender:
    Male
    ga
    Vehicle:
    03 prerunner sr5
    tint,spray n bedliner,nerf bars,bull bar,tool box,2 in lift,clear corner lights
    ok thanks.will try and see if it fixs.thought it might be bad shocks.
     
  6. Jun 24, 2011 at 3:24 PM
    #6
    Bfoster133

    Bfoster133 If i asked my dad for money, He'd knock me out

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Member:
    #55492
    Messages:
    1,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Blake
    Thousand oaks, California
    Vehicle:
    2011 PreRunner TRD offroad
    15% Tint, 5100's at 1.75, Rear Diff Breather, CB radio, Black rattle canned rims, 265/75/16 Goodyear MTR, Magnaflow Offroad pro cat back, hi-lift bed mounted, shovel bed mounted
    could be that too! totally forgot bout them
     
To Top