1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Starter Issues.......AGAIN

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by 01YotaTaco, Jul 12, 2010.

  1. Jul 12, 2010 at 8:33 PM
    #1
    01YotaTaco

    01YotaTaco [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Member:
    #20917
    Messages:
    125
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jordan
    college station
    Vehicle:
    2001 YotaTaco TRD 4x4
    3.5 inch Revtek lift, Moto metal 951 rims, 33 inch Cooper STT Tires, System with screen 2 10" JL Audio W3V3s and kenwood component speakers.
    This is the second time my starter in my truck has locked up from mudding. Luckily I have a friend who fixes them and he has helped me out both times now. Has anyone else had these problems?
     
  2. Jul 12, 2010 at 8:57 PM
    #2
    lotsoftoys

    lotsoftoys pavement is boring....

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Member:
    #35790
    Messages:
    7,035
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jace
    Denver
    Vehicle:
    98 lifted panda taco
    bunch of crap
    what is ur friend fixing? contacts?
     
  3. Jul 12, 2010 at 9:26 PM
    #3
    BajaTaco96

    BajaTaco96 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Member:
    #39138
    Messages:
    74
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matt
    Silver Springs, FL
    Vehicle:
    1996 Toyota Tacoma 4wd, 3" suspension lift
    K&N, ToyTec 3" front spacers, 3" Fabtech AAL's, Flowmaster exhuast, no cat, Exedy Stage 2 clutch
    STOP MUDDIN'!

    Problems solved. :D I never had any problems with mine locking up, pond crossings, pond bottom root'n, etc.
     
To Top