1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Starter on jetski... help!

Discussion in 'General Automotive' started by BlueTaco07, Feb 26, 2011.

  1. Feb 26, 2011 at 7:25 AM
    #1
    BlueTaco07

    BlueTaco07 [OP] Super Mod!

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Member:
    #48598
    Messages:
    2,417
    Gender:
    Male
    First Name:
    Cody
    Panama city, Florida
    Vehicle:
    Looking
    Okay so I have a 2002 yamaha xl700 and im taking this pretty hott girl out to shell island in about 2 hours, however bad news.... Its either my ground wire is effed up or the positive wire to the starter is getting power to turn over. Thats just my diagnoses. But I wanna here all of yalls, the batterys at 13.4 volts. but when I hit the crank button it doesnt do anything , like if you were to have the battery disconnected and tried to start it, thats what its doing. Please voice your opinion asap!
    thank you
     
  2. Feb 26, 2011 at 7:46 AM
    #2
    bbumbles

    bbumbles Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Member:
    #43221
    Messages:
    68
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bill
    MA
    Vehicle:
    2014 TRD Sport
    Stock
    Crank down on the battery terminals we had this problem use a 10mm socket.
     
To Top