1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Stereo Help?

Discussion in 'Audio & Video' started by soljah111, Apr 22, 2011.

  1. Apr 22, 2011 at 7:45 AM
    #1
    soljah111

    soljah111 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Member:
    #45120
    Messages:
    315
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jon
    Denver
    Vehicle:
    11 supah white OR
    None yet
    I installed a sub and amp the other day and started having a problem with my stereo fading in and out. It sounds like the sub fades in and out. It worked fine for 2 days now it's acting weird. I'm running a Kenwood dnx7100 headunit. What the heck? I also have the jbl system. I'm still running the door speakers to the stock amp and a separate amp to the sub. 8 gauge wires...
     
  2. Apr 22, 2011 at 7:46 AM
    #2
    soljah111

    soljah111 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Member:
    #45120
    Messages:
    315
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jon
    Denver
    Vehicle:
    11 supah white OR
    None yet
    Everything works fine most of the time. Actually for a couple of days it worked perfect. But last night it started sounding like all the music fades to a muffled sound with no bass gradually for a couple seconds then goes right back to normal for a couple minutes. I bought everything used from a guy on here, but because it worked fine for a while Im assuming it might not be the equipment.?. Could it be the little amp bypass box atatched to the harness on the hu for the jbl system?
     
  3. Apr 22, 2011 at 8:40 AM
    #3
    hookedontronics

    hookedontronics Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Member:
    #28863
    Messages:
    2,783
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jake
    Glenville, NY
    Vehicle:
    2010 DC Off Road 4x4
    Icon extended travel 3.5" front coilovers, DSM UCAs, TSB leaf pack w/ wheelers AAL, All Pro U-bolt flip kit, Walker Evans 2.0 rear shocks, 18" XD Monster rims, Nitto trail grappler 285/65R18 Tires, Color matched grill, Grillcraft, Kragen HIDs, Carling switches, my bed light mod, diff drop, Alpine IVA-W505, JL Audio C5 componets and coaxials, JL 300/4 and 250/1 amps and JL stealthbox, wheathertechs, avs vent visors, toyota bed x-tender, alcantara center console cover and door pocket covers, console vault, color matched mirrors, heated mirrors, etc etc etc
    What model is the sub/amp. 8 gauge could be a little small
     
To Top