1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

stereo installation blues

Discussion in 'New Members' started by olaf73, Oct 26, 2011.

  1. Oct 26, 2011 at 3:50 AM
    #1
    olaf73

    olaf73 [OP] New Member

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Member:
    #65874
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    98 tacoma
    can't seem to find any power coming from anywhere in the wiring going to a new stereo I'm putting in. during installation I saw an electrical arc from one of the power wires, and that's when I lost power. can't find any blown fuses. there may be some weird kind of fuses under the hood that I don't know how to check. any suggestions? other than disconnecting the battery first?
     
  2. Oct 26, 2011 at 3:58 AM
    #2
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,957
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    Welcome to TW

    it's a blown fuse, there are two fuse boxes one in the cab and one under the hood. Check both of them.
     
  3. Oct 26, 2011 at 4:06 AM
    #3
    Dirty5Thirty

    Dirty5Thirty TW's BAD MF'er Squad

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Member:
    #51325
    Messages:
    2,692
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dean
    Auburn, CA
    Vehicle:
    2003 4Runner SR5
    Dog hair
    If those fuses are fine, check the fuse in the back of your new stereo
     
  4. Oct 26, 2011 at 11:47 AM
    #4
    4Wheelin4Banger

    4Wheelin4Banger Longtime Toyman

    Joined:
    Jun 15, 2011
    Member:
    #58306
    Messages:
    6,711
    Gender:
    Male
    First Name:
    Randy
    Ferntucky, NV Halfway between Reno & Falabama
    Vehicle:
    2011 4x4 Access Cab Silver State Edition
    3" OME lift 885s & Dakars riding on 33" KM2s Click the sig pic to see the build thread .
    [​IMG]Welcome to TW from Sparks, NV[​IMG]
     
To Top