1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Stereo problem

Discussion in 'Audio & Video' started by pjstacoma, Jun 1, 2011.

  1. Jun 1, 2011 at 12:35 PM
    #1
    pjstacoma

    pjstacoma [OP] New Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Member:
    #57570
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    toyota tacoma 4cyl 5speed
    Hi....my name is PJ...am new to this site...hope someone can help?
    Just bought this truck recently...I have no power to stereo (which is detachable one)..While driving the other night I noticed the stereo light up...but only when I depressed the clutch to change gears...whats wrong here..?....Would appreciate any help! Thanks
     
  2. Jun 1, 2011 at 12:38 PM
    #2
    Jester243

    Jester243 mod status????

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Member:
    #7552
    Messages:
    10,004
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 Trail Premium 4Runner w/ KDSS
    Loose wire behind it, bad ground?
     
  3. Jun 1, 2011 at 12:47 PM
    #3
    pjstacoma

    pjstacoma [OP] New Member

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Member:
    #57570
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    toyota tacoma 4cyl 5speed
    Guess this means taking out the stereo..Thanks for quick reply
     
  4. Jun 1, 2011 at 6:34 PM
    #4
    dolbytone

    dolbytone Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Member:
    #37165
    Messages:
    320
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    09 TRD Off Road
    Try reseating the faceplate. I've had the connections there be iffy on previous head units.
     
To Top