1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Stereo Problems?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Logan89, Nov 19, 2009.

  1. Nov 19, 2009 at 1:09 PM
    #1
    Logan89

    Logan89 [OP] Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Member:
    #26190
    Messages:
    22
    Gender:
    Male
    Hi. I'm new as you can tell. I have an 09 2.7 Access cab that I got back in march. I started having stereo problems where it would just randomly turn off and on so I took it the dealership and they replaced the unit. I'm now having problems with the second stereo system, but this time its much worse. Sometimes I can't even turn it on, and it'll display weird Japanese letters and numbers. (Maybe the Japanese are trying to send me a secret message?) So I'll be off to get that replaced again..

    My question is has anyone else had this problem or do I just have really bad luck?
     
  2. Nov 19, 2009 at 1:13 PM
    #2
    Zombie Runner

    Zombie Runner Are these black helicopters for me?

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Member:
    #5246
    Messages:
    15,036
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kevin
    Wichita Falls, TX
    Vehicle:
    Tundra, double cab.
    LED interior lights, stubby antenna, Pioneer in dash screen, good driver mod.
    ive heard of this being a problem. there is a Service bulletin (TSB) to fix it.
     
  3. Nov 19, 2009 at 1:18 PM
    #3
    98tacoma27

    98tacoma27 is gooder 'en chicken Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    49,862
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5 (+250k AND COUNTING), 88 SR5 PU (SOLD), 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    I recall seeing someone else have an issue with the replaced stereo also. Hell, for all we know the dealer grabbed the wrong one and put a bad one in by mistake.
     
  4. Nov 19, 2009 at 1:32 PM
    #4
    NuovoTech

    NuovoTech Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Member:
    #20531
    Messages:
    107
    Gender:
    Male
    Upper Left Corner
    Vehicle:
    09 Tacoma 4x2
To Top