1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Stuck in park, airbag light on, no reverse light?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by gdry06, Oct 12, 2012.

  1. Oct 12, 2012 at 8:40 PM
    #1
    gdry06

    gdry06 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Member:
    #64420
    Messages:
    295
    Gender:
    Male
    First Name:
    Gary B
    PNW
    Vehicle:
    06 TRD SPORT
    3Link'd with trailgear rock assault housing, 295x75x18 Nitto m/t shackle flip kit w/ omd spring refurbs, roof rack, toyota toolbox
    So i was installing my aux reverse lights and crossed wires, Opps. there goes the tail lights, frt markers, airbag light and was stuck in park. after trying to find the problem and no luck, I went online, i found a few sites, but nothing really telling me what fuse. In my case it was a fuse in the cab, 10a second row, 3rd one from the left(IG1 10A). hope this helps.
     
  2. Oct 12, 2012 at 8:53 PM
    #2
    Anteupp

    Anteupp Mega Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Member:
    #62962
    Messages:
    2,144
    Gender:
    Male
    First Name:
    Andrew
    San Diego
    Total Chaos Long Travel 4x4, Fox Coilovers, DMZ spring under, 16" king tripple bypasses, Garage built bedcage/bumper, full cage coming soon...
    are all the fuses that you can pull out and check ok? if so you may have blown your alternator fuse.
     
  3. Oct 12, 2012 at 8:54 PM
    #3
    Anteupp

    Anteupp Mega Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Member:
    #62962
    Messages:
    2,144
    Gender:
    Male
    First Name:
    Andrew
    San Diego
    Total Chaos Long Travel 4x4, Fox Coilovers, DMZ spring under, 16" king tripple bypasses, Garage built bedcage/bumper, full cage coming soon...
    same symtoms happened on my moms lexus and the problem was a blown alt. fuse.
     
  4. Oct 13, 2012 at 7:24 AM
    #4
    gdry06

    gdry06 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Member:
    #64420
    Messages:
    295
    Gender:
    Male
    First Name:
    Gary B
    PNW
    Vehicle:
    06 TRD SPORT
    3Link'd with trailgear rock assault housing, 295x75x18 Nitto m/t shackle flip kit w/ omd spring refurbs, roof rack, toyota toolbox
    all fuses were ok, i pulled every fuses. lol. turned to be the 10a.
     
To Top