1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

stumped

Discussion in 'Audio & Video' started by dunkhi, Nov 21, 2009.

  1. Nov 21, 2009 at 11:29 AM
    #1
    dunkhi

    dunkhi [OP] CSULB socal

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Member:
    #12257
    Messages:
    1,173
    Gender:
    Male
    First Name:
    Craig Sirois
    Southern California. Fountain Valley
    Vehicle:
    09 Ivan Stewart
    Toytec Coilover kit. Bilstein's 5100. Alcoa Wheels. General Tires. Magnaflow Cat-back. BLHM. Yellow fogs. 13TW5 jl sub. Stewart Decals.
    sony xplod hu
    audophonic amp powering 4 jbl speakers
    pioneer amp powering 13tw5 jl sub



    its hard to explain what happened last night but my front speakers started randomly clipping and went out. i went back tried to mess with the amp and the speakers sounded like they were just quite and didnt have much high's. i dont think they blew out because this morning i turned it on and i have good sound coming from my left speaker/tweeter and not my right? im not really sure whats going on but when i turn it up it cuts out for a few seconds. anyone have any clue?
     
  2. Nov 27, 2009 at 7:52 PM
    #2
    Taco Ron

    Taco Ron Male Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Member:
    #21924
    Messages:
    255
    Gender:
    Male
    First step should always be to check your ground and power wires. A loose / intermitent ground can cause weird stuff to happen.
     
  3. Nov 28, 2009 at 5:25 PM
    #3
    dunkhi

    dunkhi [OP] CSULB socal

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Member:
    #12257
    Messages:
    1,173
    Gender:
    Male
    First Name:
    Craig Sirois
    Southern California. Fountain Valley
    Vehicle:
    09 Ivan Stewart
    Toytec Coilover kit. Bilstein's 5100. Alcoa Wheels. General Tires. Magnaflow Cat-back. BLHM. Yellow fogs. 13TW5 jl sub. Stewart Decals.
    ya i ended up just replacing my head unit with an alpine and getting everything rewired by a good shop.

    good to go now
     
  4. Nov 28, 2009 at 6:21 PM
    #4
    DaytonLax14

    DaytonLax14 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Member:
    #25531
    Messages:
    502
    Gender:
    Male
    First Name:
    Corey
    Ohio
    Vehicle:
    98 extended cab TRD Off Road
    general rule of thumb is to stay away from sony car audio products.
     
  5. Nov 28, 2009 at 6:31 PM
    #5
    Taco Ron

    Taco Ron Male Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Member:
    #21924
    Messages:
    255
    Gender:
    Male
    ^ +1 on that. I don't know why they can't make car av like they make everything else.
     
  6. Nov 28, 2009 at 6:44 PM
    #6
    dunkhi

    dunkhi [OP] CSULB socal

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Member:
    #12257
    Messages:
    1,173
    Gender:
    Male
    First Name:
    Craig Sirois
    Southern California. Fountain Valley
    Vehicle:
    09 Ivan Stewart
    Toytec Coilover kit. Bilstein's 5100. Alcoa Wheels. General Tires. Magnaflow Cat-back. BLHM. Yellow fogs. 13TW5 jl sub. Stewart Decals.
    haha yea. i got it practically for free though so whatever.
     
To Top