1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

subs dont work

Discussion in 'Audio & Video' started by BAMFTACO, Dec 22, 2010.

  1. Dec 22, 2010 at 7:47 PM
    #1
    BAMFTACO

    BAMFTACO [OP] Another day another beer

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Member:
    #30639
    Messages:
    10,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Juan
    Woodlandland hills , CA
    Vehicle:
    2007 Tacoma AC Prerunner
    I just installed my subs but there not working I checked all the wiring nothing worng checked all the wiring fuses?
     
  2. Dec 22, 2010 at 9:04 PM
    #2
    BAMFTACO

    BAMFTACO [OP] Another day another beer

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Member:
    #30639
    Messages:
    10,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Juan
    Woodlandland hills , CA
    Vehicle:
    2007 Tacoma AC Prerunner
    Figured it out just a bad ground
     
  3. Dec 22, 2010 at 9:10 PM
    #3
    SmallTacoBigDream

    SmallTacoBigDream RidinHigh

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Member:
    #44447
    Messages:
    144
    Gender:
    Male
    First Name:
    Beau
    Kaplan,La
    Vehicle:
    Black 1998 4cyl Lifted
    Intake,Dana44 front axle,5.38 Gears,315/75/16 BFG KM2,Bilstien 7100 series.
    was about to post but ya got it what kind of subs do yu have? please put pics
     
  4. Dec 22, 2010 at 9:16 PM
    #4
    BAMFTACO

    BAMFTACO [OP] Another day another beer

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Member:
    #30639
    Messages:
    10,803
    Gender:
    Male
    First Name:
    Juan
    Woodlandland hills , CA
    Vehicle:
    2007 Tacoma AC Prerunner
    I have two 10 inch rockfords and amp I have pics in my gallery but that's old pics I took my subs out I needed more room but I just installed them back in I redid all the wiring ill try to post up some pics tomorrow
     
  5. Jan 3, 2011 at 6:39 PM
    #5
    Johns Taco

    Johns Taco I'm not 4x4, and have an open diff. So i'm 4x1

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Member:
    #47253
    Messages:
    2,081
    Gender:
    Male
    First Name:
    John
    Albuquerque, NM
    Vehicle:
    05 DSM Base SR5 Slug Taco
    Full custom stereo, onboard air compressor, train horns, spacer lift, 30" tires, optima yellow top, rear slider window & tailgate anti-theft mod, pop & lock, class 3 tow hitch, lights in bed, Ultra Gauge, Weather Tech mats, yellow fog lights, camper top, air lift rear airbags, rear diff breather mod, soon to be more...

Products Discussed in

To Top