1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Subs to Deep

Discussion in 'Audio & Video' started by Kolar, Jan 20, 2011.

  1. Jan 20, 2011 at 5:22 PM
    #1
    Kolar

    Kolar [OP] Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Member:
    #39791
    Messages:
    39
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    South Texas
    Vehicle:
    03 PreRunner stock
    I have an 03 Double cab and was looking to put in 2 JL Audio 8w1v2 in and found out today that they are a hair to deep to mount in my inclosure any one have any ideas of how to fix this or sugest the next best thing? The inclosure mounting depth is only 2 3/4" at its shallowest part. this is the tightest i could get the inclosure to be.
     
  2. Jan 23, 2011 at 4:49 AM
    #2
    PX213

    PX213 Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Member:
    #49733
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    New Orleans, La
    Vehicle:
    2008 Tacoma
    For kicker's CVT subs, they give you a round piece of 1/8" or so steel plate pre drilled so you can cut a hole in the back wall of the sub box for the magnet to recess into and cover it with the plate from the outside. You gain whatever thickness of material you built the box out of.
     
  3. Jan 23, 2011 at 5:28 AM
    #3
    montgomery_30824

    montgomery_30824 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Member:
    #8111
    Messages:
    797
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lee
    Guyton, Ga
    Vehicle:
    '06 prerunner 4dr
    K & N airfilter, custom built 10" sub boxes, pioneer head, mag-lite mod, Blue LED dash lights, custom painted engine cover, mud flap removal mod, alarm/remote start installed,
    had the same problem with my pioneer 10's. just added a ring like snobord and it worked be fine
     
  4. Jan 24, 2011 at 5:43 AM
    #4
    Kolar

    Kolar [OP] Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Member:
    #39791
    Messages:
    39
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    South Texas
    Vehicle:
    03 PreRunner stock
    I ended up using the Kicker 8" cvt and that fixed the problem. If I blow there up we will try the ring and I will go with the JL 8 w1s.
     
To Top