1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Tachometer is on STRIKE!

Discussion in 'Technical Chat' started by toyby4, Dec 8, 2009.

  1. Dec 8, 2009 at 11:28 PM
    #1
    toyby4

    toyby4 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Member:
    #23383
    Messages:
    48
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    05 INDIGO INK PEARL TRD Sport
    Black HID Headlights, HID FOGs, Leer Tonneau, Tint, Pioneer NAV, Backup CAM
    My tachometer stopped working today.. Very strange as it seems all fuses are good and everything else seems to be working as normal... fuel and temp gauge seem to be ok too..... I have searched but this does not seem that common... any thoughts outside of a bad connection before i gotta get a cashectomie to diagnose?
    Thanks...
    Cheers,
    Mark:confused:
     
  2. Dec 9, 2009 at 10:31 AM
    #2
    toyby4

    toyby4 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Member:
    #23383
    Messages:
    48
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    05 INDIGO INK PEARL TRD Sport
    Black HID Headlights, HID FOGs, Leer Tonneau, Tint, Pioneer NAV, Backup CAM
    Update.... this morning it worked...went for a drive... stopped for a coffee... then it didnt! :mad:
     
  3. Dec 9, 2009 at 10:39 AM
    #3
    98tacoma27

    98tacoma27 is gooder 'en chicken Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    49,731
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5 (+250k AND COUNTING), 88 SR5 PU (SOLD), 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
  4. Dec 9, 2009 at 1:35 PM
    #4
    DDD

    DDD Shine bright like a hymen

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Member:
    #14416
    Messages:
    2,254
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derek
    Santa Clarita, CA
    Vehicle:
    06 DC 4x4 TRD Off-Road
    Looks like you will have to stop drinking coffee.
     
  5. Dec 10, 2009 at 12:51 AM
    #5
    toyby4

    toyby4 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Member:
    #23383
    Messages:
    48
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    05 INDIGO INK PEARL TRD Sport
    Black HID Headlights, HID FOGs, Leer Tonneau, Tint, Pioneer NAV, Backup CAM
    So I took it all apart tonight... checked everything right down to the needle being stuck... Still doesnt work.. tho when I plugged it back in i heard like a little grinding noise and a slight wiggle from the tach.. i am thinkin its the cluster... now Ill start looking for one!!!
    M:eek::confused:
     
To Top