1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Taco Buzzer Help

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by brockw22, Apr 25, 2010.

  1. Apr 25, 2010 at 4:00 PM
    #1
    brockw22

    brockw22 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Member:
    #9582
    Messages:
    56
    Johnson City, Tennessee
    Vehicle:
    07 Double Cab Sport Tacoma
    I installed the buzzer just like the instructions said and now my turn signals do not work. The fuse keeps blowing. Has anyone had this problem and how did you fix it?...Thanks!
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Apr 25, 2010 at 4:11 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,156
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    What Buzzer are you talking about?
     
  3. Apr 25, 2010 at 4:14 PM
    #3
    brockw22

    brockw22 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Member:
    #9582
    Messages:
    56
    Johnson City, Tennessee
    Vehicle:
    07 Double Cab Sport Tacoma
  4. Apr 25, 2010 at 4:16 PM
    #4
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,156
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Looks like you hooked it up to the Hot wire on the lights. Thats your problem.
     
  5. Apr 25, 2010 at 4:29 PM
    #5
    brockw22

    brockw22 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Member:
    #9582
    Messages:
    56
    Johnson City, Tennessee
    Vehicle:
    07 Double Cab Sport Tacoma
    ok, so i need to hook it up to the white one? the instructions that came with it...said to hook it to the red wire?! thanks for your help.
     
  6. Apr 25, 2010 at 4:58 PM
    #6
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,156
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    Hmmm...Its hooked to a Hot wire in the fuse box, AND a hot wire to the lights? And 1 ground? I dont think thats right. Im not a pro on this, and yuou may want to wait until someone with more electrical knowledge can give their thought.
     
To Top