1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

tapping sound while excelerating

Discussion in 'Technical Chat' started by qb6fire, Sep 11, 2011.

  1. Sep 11, 2011 at 8:49 AM
    #1
    qb6fire

    qb6fire [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Member:
    #60653
    Messages:
    422
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Anaheim,CA
    Vehicle:
    02 tacoma 2.7L 4 banger
    2011 alloys painted black
    what could it be?
     
  2. Sep 11, 2011 at 8:53 AM
    #2
    whippersnapper02

    whippersnapper02 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Member:
    #27905
    Messages:
    35,214
    Gender:
    Male
    First Name:
    Christian
    Yorba Linda, CA
    Vehicle:
    10 MGM TRD OR 4wd Auto DCSB
    Banks Monster Exhaust, Pop n Lock tailgate lock, Hook-Ups tie down brackets, USA Spec Ipod adaptor, WO seat covers, color matched grill with Grillcraft insert, Tuffy locking bed box
    What side of the truck is it coming from? Is it RPM dependent?
     
  3. Sep 11, 2011 at 8:56 AM
    #3
    qb6fire

    qb6fire [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Member:
    #60653
    Messages:
    422
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Anaheim,CA
    Vehicle:
    02 tacoma 2.7L 4 banger
    2011 alloys painted black
    sounds like the front of the truck and i only hear it first tacking off from a stop and then again comming to a stop so the lower rpms i hear it
     
  4. Sep 11, 2011 at 9:01 AM
    #4
    qb6fire

    qb6fire [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Member:
    #60653
    Messages:
    422
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Anaheim,CA
    Vehicle:
    02 tacoma 2.7L 4 banger
    2011 alloys painted black
    first few seconds at a stop it does it then stops till i take off again

    and there was no screws or nails in the tires and they dont rub
     
  5. Sep 11, 2011 at 9:02 AM
    #5
    S.B.

    S.B. Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Member:
    #18838
    Messages:
    3,558
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    SD, CA Now in Colorado Springs, CO
    Vehicle:
    08 Taco 4x4 TRD OffRoad Rugged Trail
    SAW 2.0s, Wheeler's 3-leaf AAL, On Board Air, 255/85/16 Cooper Discover S/T, CBI Sliders, Built right UCAs, 6" Harbor Freight Lights (converted to HIDs), KC Slim Lights.
    Could be just a wire or connector flopping around. Any check engine light com on?
     
  6. Sep 11, 2011 at 9:06 AM
    #6
    qb6fire

    qb6fire [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Member:
    #60653
    Messages:
    422
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Anaheim,CA
    Vehicle:
    02 tacoma 2.7L 4 banger
    2011 alloys painted black
    no lights are on i did wash the truck yesterday and everything seemed just fine going to work but on my way home about half way thru my 3 mile drive it started
     
To Top