1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

temp gauge says low

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by sick 3.4 tacoma, Oct 19, 2010.

  1. Oct 19, 2010 at 7:42 PM
    #1
    sick 3.4 tacoma

    sick 3.4 tacoma [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Member:
    #41803
    Messages:
    429
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    portland Oregon
    Vehicle:
    2003 double cab 4x4
    elite bumper, xrc8 winch, 12in sub, cb, flowmaster, deck plate mod, 3in lift.
    for the past two monts my temp gauge has never gotten over 1/4 from cold and this is with the truck sitting in traffic and every where els that the truck would be up to full temp, i have oppend the hud and the truck feels up to temp. i have replaced the thermostat, that still did not fix the prob so at this point im not shure what the prob is so any advice would be amazing thanks:)
     
  2. Oct 19, 2010 at 7:43 PM
    #2
    sick 3.4 tacoma

    sick 3.4 tacoma [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Member:
    #41803
    Messages:
    429
    Gender:
    Male
    First Name:
    Eric
    portland Oregon
    Vehicle:
    2003 double cab 4x4
    elite bumper, xrc8 winch, 12in sub, cb, flowmaster, deck plate mod, 3in lift.
To Top