1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Temp gauge?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Blaise22, Jan 20, 2010.

  1. Jan 20, 2010 at 12:30 PM
    #1
    Blaise22

    Blaise22 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Member:
    #17095
    Messages:
    316
    Gender:
    Male
    First Name:
    Blaise
    California
    Vehicle:
    09 prerunner trd offroad
    Camburg 4.0 race spindles, coilovers, 285/75/16 Yokohama Geolanders mounted on 16" KMC Hoss wheels, Aero Turbine 2525
    Where is the thermometer located for the temp gauge on an 09 trd offroad? Its usually really off by at least 20 degrees anybody know what could cause this?
     
  2. Jan 20, 2010 at 1:20 PM
    #2
    HondaGM

    HondaGM Roll Tide

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Member:
    #25056
    Messages:
    5,769
    Gender:
    Male
    First Name:
    James
    South-Pole
    Vehicle:
    09 DC 4x4 Blown Honda VTEC V8
    trd exhaust,step bars,vent visors,bed lights,tailgate mod
    in front of the radiator [​IMG]
     
  3. Jan 20, 2010 at 1:49 PM
    #3
    grammy

    grammy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Member:
    #7158
    Messages:
    210
    Gender:
    Male
    Newfoundland, Canada
    Vehicle:
    4x4 v6 X-Cab
    Sounds like it may be reading in celcius, rather than farenheit. Did you try pressing the button?
     
  4. Jan 20, 2010 at 5:02 PM
    #4
    Blaise22

    Blaise22 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Member:
    #17095
    Messages:
    316
    Gender:
    Male
    First Name:
    Blaise
    California
    Vehicle:
    09 prerunner trd offroad
    Camburg 4.0 race spindles, coilovers, 285/75/16 Yokohama Geolanders mounted on 16" KMC Hoss wheels, Aero Turbine 2525
    Thats what I thought, I moved it to the back of the engine compartment when I moved my horns. Thank you
     
  5. Jan 20, 2010 at 6:28 PM
    #5
    06RedComa

    06RedComa Yotas For Life!

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Member:
    #9715
    Messages:
    583
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kyle
    Pacific Grove
    Vehicle:
    06 4x4 DC Sport
    Camburg 2.5" Coilovers, Camburg 1.25" UCAs, OME 182s, Deaver Progressive leaf pack, AFE SI, TRD exhaust, Rear breather, BHLM, Grillcraft grille, Painted engine cover, Bed Lights, OBA, All-Pro APEX Bumper, Kenwood DNX6960, Avid Sliders
    If its 20* over the outdoor temp it is maybe because its warmer further back compared to the front of the truck. Had the same problem on mine, it read 128* and then would blank out.
     
To Top