1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Tip with Pioneer Avic F700Bt

Discussion in 'Audio & Video' started by Delrivpilot, Dec 14, 2008.

  1. Dec 14, 2008 at 7:52 AM
    #1
    Delrivpilot

    Delrivpilot [OP] Red Sox Nation

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Member:
    #2841
    Messages:
    422
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jonathan
    PA
    Vehicle:
    06 Double Cab
    Westin Runnin Bars, Toytec 2" spacers, TSB suspension, Cooper Discoverer ST's 265/75/16. Pionner Avic F700Bt, Wet Okole seats,spidertrax spacers
    I just bought the Pioneer 700 from Crutchfield. When I tried pairing my blackberry with the bluetooth on the unit, it would connect for about 10 seconds and then disconnect. The remedy is you have to go on pioneer's website and there you can download Firmware 2.0 for the unit. You have to download onto your computer and then onto a sd card. It is pretty straight forward and doesn't take long. And best yet, it is free(aside from the sd card if you don't have one) Hope this helps anyone buying the unit. And by the way, loving it so far. Got a pretty good deal on it. $430 new. Happy Holidays everyone!
    [​IMG]
     
  2. Dec 14, 2008 at 9:46 AM
    #2
    Mr Marv

    Mr Marv 1-831-383-0308 Vendor

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Member:
    #1009
    Messages:
    940
    Gender:
    Male
    First Name:
    Marv
    Monterey Bay California
    Great info and I'll add it to my list of "fixes"! :) Oh, and happy holidays to you too! :)
     
  3. Dec 14, 2008 at 4:36 PM
    #3
    bluecluee

    bluecluee Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Member:
    #10166
    Messages:
    127
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jason
    Baltimore, MD
    Vehicle:
    '09 DC TRD OR Timberland Mica
    5100's Set at 1.75
    Did you get this installed somewhere or do it yourself? I'm looking to get the avic-f900 installed soon.
     
  4. Dec 14, 2008 at 4:37 PM
    #4
    norcalbb11

    norcalbb11 Nor*Cal

    Joined:
    May 20, 2008
    Member:
    #6753
    Messages:
    1,078
    Gender:
    Male
    Cali
    Vehicle:
    09 Taco Sport 4x4
    flowmaster 40 series, tinted windows, airaid CAI, removed 2nd filter, aries black bull bar
    this is the navigation one right? doesnt have the dvd player or does it
     
  5. Dec 14, 2008 at 6:20 PM
    #5
    Delrivpilot

    Delrivpilot [OP] Red Sox Nation

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Member:
    #2841
    Messages:
    422
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jonathan
    PA
    Vehicle:
    06 Double Cab
    Westin Runnin Bars, Toytec 2" spacers, TSB suspension, Cooper Discoverer ST's 265/75/16. Pionner Avic F700Bt, Wet Okole seats,spidertrax spacers
    Does not have the dvd and does have the nav. I was going to attempt to put it in, but decided the $150 to have it done was well worth it. I had the hard wire connect for the ipod put in also. I am still coming up to speed with the unit. A lot of people have complained about the lag in the start up time. THe radio goes on about 10 to 15 sec after starting and the screen boots up shortly after. I was told by Crutchfield that the better units usually will. I am liking it so far.
     
To Top