1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

TPMS reflash for 40 bucks

Discussion in 'Florida' started by lIlOtAcO, Aug 29, 2010.

  1. Aug 29, 2010 at 2:53 PM
    #1
    lIlOtAcO

    lIlOtAcO [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Member:
    #35369
    Messages:
    229
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chad
    Jax, FL.
    Vehicle:
    2010 S/C PreRunner SR5
    Brand FlippiN New
    Found a place to do the reflash (new tpms sensors on truck) of any serial numbers for 40 bucks. They are in Neptune Beach. If you need it done pm me for info.
     
  2. Sep 4, 2010 at 6:25 AM
    #2
    The End

    The End Support our troops!

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Member:
    #20026
    Messages:
    4,834
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tim
    Lakeland, Fl
    Vehicle:
    09 A/C 4wd M6
    2.5 King RR in front, LR ucs' s, 2.0 King RR rear, B.A.M.F shock mounts, ATO shackle flip, 4X sliders, ARB front bumper with XRC8, CBI hc rear, weathertechs, Leer cap, Thule rack, ubolt flip, etc.
    There is a reset button in Toyotas I don't understand why you would need a "reflash".
     
  3. Sep 4, 2010 at 6:46 AM
    #3
    BWro

    BWro Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Member:
    #8117
    Messages:
    261
    When you change sensors the new ones need to be programed into the computer
     
To Top