1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Trim separation????

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by 10TRDOFFROAD, Mar 1, 2011.

  1. Mar 1, 2011 at 3:58 PM
    #1
    10TRDOFFROAD

    10TRDOFFROAD [OP] Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Member:
    #40541
    Messages:
    36
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jamf
    Las Vegas
    Vehicle:
    10 TRDOFFROAD Quad 4x4
    The left rear fender is separating from the body. There is a gap from the rubber trim to the quarter panel. Have any of you experienced this on your Tacoma. Mine is a 2010 with 20.000 miles on it.
     
  2. Mar 1, 2011 at 4:04 PM
    #2
    LUSETACO

    LUSETACO Central Scrutinizer

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Member:
    #18991
    Messages:
    6,618
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dennis
    Aim-ish country PA
    Vehicle:
    08 TRD OFFROAD 6spd
    FM 10 series, K&N 63 series intake, 5100's at 2.5, TSB springs, Connex 3300HP,Fat Boy 2 pill, Wilson 1000, Dual ammo cans, Cue ball shifter, color matched bumper, Homeroshi grill, car seat mod, Hella triple tone air horns, AVS vent visors, Debadged, Deflapped, Custom painted eyelids and third brake light, Custom radio antenna , Rugged Cover, Husky mats, yellow fogs, Warn shackle, 265/75 16 Trail Diggers, American Racing wheels, Rugged T bedside decals, Ultra Gauge, too much homemade stuff to list.
    Mine has the same problem. Once it's covered in mud you don't even see it.:D
     
To Top