1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

truck starts but will not roll

Discussion in 'Toyota Trucks & SUVs' started by bluefiveo, Apr 22, 2010.

  1. bluefiveo

    bluefiveo [OP] New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Member:
    #35775
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    First Name:
    Daniel
    CA
    Swayaway, Custom front bumper, Custom Wheels,
    I have a 07 tacoma 4x manual transmission. I didn't drive for a week, when i tried to drive it today it starts, I put it in gear and it wouldn't move in first gear or reverse. The car seems to be stuck in place. Does anyone have any ideas what can be wrong?
     
  2. jester156

    jester156 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Member:
    #24005
    Messages:
    704
    Gender:
    Male
    Cumberland, RI
    Vehicle:
    08 V6 4x4 DC TRD, 6spd
    TRD Supercharger, TRD CAI, Sirius, Rear TSB, Front 5100 with Eibach coils, 1.5" AAL, URD short throw, fog light mod, weather tech liners,
    parking brake frozen?
     
  3. 98tacoma27

    98tacoma27 :POOPCORN: Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    48,253
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5, 88 SR5 PU, 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    Welcomem to TW.

    Did it stall when you went to move?

    Or did it act like it was still in neutral?
     
  4. Stu

    Stu Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2008
    Member:
    #8963
    Messages:
    288
    Gender:
    Male
    G'Ville, NV
    Vehicle:
    Taco TRD OR
    Not much yet, got a pretty good sound system w/ my custom sub box. Plan on adding more lights & a tool box.
    Xfer case may be in neutral?
    Try putting it in 4X4 & see if that works.
     
To Top