1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

TW and Flickr

Discussion in 'Photography' started by icefox, Jul 29, 2010.

  1. Jul 29, 2010 at 5:38 PM
    #1
    icefox

    icefox [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24772
    Messages:
    155
    Gender:
    Male
    First Name:
    Fridfinnur
    Iceland
    Vehicle:
    Toyota Hilux
    38" tires,3"lift,diff lock fornt and rear
    It was possible not long a go to post flickr pics on TW by simply copy the link of the picture. Now I am unable to do this. Can anyone tel me way this is.
     
  2. Jul 29, 2010 at 5:41 PM
    #2
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Thor

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,096
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    are you getting an error message or something? explain the problem better if you can...thanks
     
  3. Jul 29, 2010 at 5:54 PM
    #3
    icefox

    icefox [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24772
    Messages:
    155
    Gender:
    Male
    First Name:
    Fridfinnur
    Iceland
    Vehicle:
    Toyota Hilux
    38" tires,3"lift,diff lock fornt and rear
    Sure, there is no error message I get an x where the picture is suppose to be, like the link is broken

    link from Flickr http://www.flickr.com/photos/fridfinnur/4415423582/in/set-72157623450303309/

    now i klick the insert image puton and paste the link
    [​IMG]

    And no picture
     
  4. Jul 29, 2010 at 5:58 PM
    #4
    tigerfan00

    tigerfan00 BECAUSE INTERNETS!! Thor

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Member:
    #5966
    Messages:
    37,035
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    Dunkin Donuts
    Vehicle:
    02 TRD 4x4
  5. Jul 29, 2010 at 5:59 PM
    #5
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Thor

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    8,096
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    ok got it. you're trying to do an insert image on a link that's not an image, it's a full webpage.

    to get the pic that's on that page, right click the picture of the truck on the flickr page, and click Properties. where it says "Address (URL)", that's the url of the image itself that you can paste into insert image.

    hope that made sense
     
  6. Jul 29, 2010 at 5:59 PM
    #6
    tigerfan00

    tigerfan00 BECAUSE INTERNETS!! Thor

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Member:
    #5966
    Messages:
    37,035
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    Dunkin Donuts
    Vehicle:
    02 TRD 4x4
    it looks like youre putting the page link in the IMG code...try using a hyperlink ending in .jpg or some other picture format
     
  7. Jul 29, 2010 at 6:00 PM
    #7
    icefox

    icefox [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24772
    Messages:
    155
    Gender:
    Male
    First Name:
    Fridfinnur
    Iceland
    Vehicle:
    Toyota Hilux
    38" tires,3"lift,diff lock fornt and rear
    :eek:

    WTF am I doing wrong?
     
  8. Jul 29, 2010 at 6:03 PM
    #8
    icefox

    icefox [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Member:
    #24772
    Messages:
    155
    Gender:
    Male
    First Name:
    Fridfinnur
    Iceland
    Vehicle:
    Toyota Hilux
    38" tires,3"lift,diff lock fornt and rear
    That made sense, thanks :eek:
     
To Top