1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

USB hub that has enough juice to power 2 cell phones??

Discussion in 'Technology' started by EquinsuOcha, Apr 9, 2009.

  1. Apr 9, 2009 at 9:09 AM
    #1
    EquinsuOcha

    EquinsuOcha [OP] Bourbon

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Member:
    #5368
    Messages:
    3,657
    Gender:
    Male
    First Name:
    Casey
    Ft Worth, TX
    Vehicle:
    07 PreRunner
    AFE Drop-in filter, Wet Okole seat covers, Hifonics 6.5" components in front, MA Audio midbasses in rear, Kicker 8", RE Audio 2 channel for components, Elemental Designs bridged 2-channel for sub, CB, Devil Horns, Rancho QuickLift, Rancho RS9000XL rear shocks, Toytec AAL, stickers, things and stuff.
    Can anyone point me in the direction of a USB hub that can charge 2 iPhones?I've tried 4 different brands and types of hub but none have been able to charge even one phone.

    Any that have had an indicator light have all told me that there is power getting to the hub, but then I go to plug in the phone and nothing happens.
     
  2. Apr 9, 2009 at 9:18 AM
    #2
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    11,250
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    i'm assuming all the hubs you tried were getting their juice from the outlet (and not the pc's usb), right?
     
  3. Apr 9, 2009 at 9:20 AM
    #3
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,165
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    what happens when you plug the phone directly into the PC?
     
  4. Apr 9, 2009 at 9:40 AM
    #4
    EquinsuOcha

    EquinsuOcha [OP] Bourbon

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Member:
    #5368
    Messages:
    3,657
    Gender:
    Male
    First Name:
    Casey
    Ft Worth, TX
    Vehicle:
    07 PreRunner
    AFE Drop-in filter, Wet Okole seat covers, Hifonics 6.5" components in front, MA Audio midbasses in rear, Kicker 8", RE Audio 2 channel for components, Elemental Designs bridged 2-channel for sub, CB, Devil Horns, Rancho QuickLift, Rancho RS9000XL rear shocks, Toytec AAL, stickers, things and stuff.
    I've tried both kinds. Some with an external power adapter and without.

    Nothing really. Any LED that any have had lit up, but after I plug in the phones...nada.

    I should have mentioned earlier (I'm retarded for thinking this wouldn't matter) but I'm trying to plug into an inverter in the truck. I don't have the info on the inverter on me right now though.
     
  5. Apr 9, 2009 at 9:45 AM
    #5
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,165
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    sounds like the phone is having some issues. What kind of phone is it? Has it ever charged off of a direct USB connection?
     
  6. Apr 9, 2009 at 9:45 AM
    #6
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,165
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    I agree
     
  7. Apr 9, 2009 at 9:50 AM
    #7
    EquinsuOcha

    EquinsuOcha [OP] Bourbon

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Member:
    #5368
    Messages:
    3,657
    Gender:
    Male
    First Name:
    Casey
    Ft Worth, TX
    Vehicle:
    07 PreRunner
    AFE Drop-in filter, Wet Okole seat covers, Hifonics 6.5" components in front, MA Audio midbasses in rear, Kicker 8", RE Audio 2 channel for components, Elemental Designs bridged 2-channel for sub, CB, Devil Horns, Rancho QuickLift, Rancho RS9000XL rear shocks, Toytec AAL, stickers, things and stuff.
    The phone and cable are fine, when I plug it into the inverter directly, it'll charge. But both the girlfriend and I have iPhones and I want two plugs.
     
  8. Apr 9, 2009 at 9:52 AM
    #8
    EquinsuOcha

    EquinsuOcha [OP] Bourbon

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Member:
    #5368
    Messages:
    3,657
    Gender:
    Male
    First Name:
    Casey
    Ft Worth, TX
    Vehicle:
    07 PreRunner
    AFE Drop-in filter, Wet Okole seat covers, Hifonics 6.5" components in front, MA Audio midbasses in rear, Kicker 8", RE Audio 2 channel for components, Elemental Designs bridged 2-channel for sub, CB, Devil Horns, Rancho QuickLift, Rancho RS9000XL rear shocks, Toytec AAL, stickers, things and stuff.
    You won't find anyone to disagree either. Especially my girlfriend. I think she has an idiot fetish.
     
  9. Apr 9, 2009 at 9:56 AM
    #9
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,165
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    hmmmm...and you've tried the wall powered and usb powered hubs and neither work?

    that's hot, but I don't want to see any idiot fetish porn.
     
  10. Apr 9, 2009 at 10:03 AM
    #10
    EquinsuOcha

    EquinsuOcha [OP] Bourbon

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Member:
    #5368
    Messages:
    3,657
    Gender:
    Male
    First Name:
    Casey
    Ft Worth, TX
    Vehicle:
    07 PreRunner
    AFE Drop-in filter, Wet Okole seat covers, Hifonics 6.5" components in front, MA Audio midbasses in rear, Kicker 8", RE Audio 2 channel for components, Elemental Designs bridged 2-channel for sub, CB, Devil Horns, Rancho QuickLift, Rancho RS9000XL rear shocks, Toytec AAL, stickers, things and stuff.
    Yup. You think it's the hub or the inverter that's the issue?


    You sure? I can put on a dunce cap and break out the camera when she gets home...
     
  11. Apr 9, 2009 at 10:07 AM
    #11
    lsocoee

    lsocoee My hair is all natural Moderator

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Member:
    #872
    Messages:
    10,165
    First Name:
    Hotdog
    Vehicle:
    2007 PreRunner SR5 Double Cab
    Wet Okole Underwear
    is it one of those inverters that has the usb plug on it?

    I would try a different hub, the one you have might not work under certain circumstances. I've got a small hub that doesn't need to be plugged into anything except the wall power outlet and it provides power to the plugs.

    If you do break out the camera and the dunce cap, make sure to drool all over her face
     
  12. Apr 9, 2009 at 10:19 AM
    #12
    EquinsuOcha

    EquinsuOcha [OP] Bourbon

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Member:
    #5368
    Messages:
    3,657
    Gender:
    Male
    First Name:
    Casey
    Ft Worth, TX
    Vehicle:
    07 PreRunner
    AFE Drop-in filter, Wet Okole seat covers, Hifonics 6.5" components in front, MA Audio midbasses in rear, Kicker 8", RE Audio 2 channel for components, Elemental Designs bridged 2-channel for sub, CB, Devil Horns, Rancho QuickLift, Rancho RS9000XL rear shocks, Toytec AAL, stickers, things and stuff.
    Yes.

    I'm at Fry's right now. As much as I love Fry's, I hate coming every day for the past 5 days.

    I'll giggle the whole time too.
     
To Top