1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

vibration from 0-15 ph

Discussion in 'New Members' started by DNVRHTR/GOBOLTS, Mar 21, 2010.

  1. Mar 21, 2010 at 7:14 PM
    #1
    DNVRHTR/GOBOLTS

    DNVRHTR/GOBOLTS [OP] New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Member:
    #33676
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    slc utah
    Vehicle:
    truck1
    285/75/r16 with a 3"lift
    just bought a new tacoma. had vibration the first week. i was dumb and then put 268/75r16 tires on. before talking it back to the dealer for the vibration. dumb again. then had rubbing so i put a 3/2" lift on it. went back to the dealers this weekend and they OF COURSE blame the lift.

    my question, does anybody have this problem? and a solution?
     
  2. Mar 21, 2010 at 7:16 PM
    #2
    OZ-T

    OZ-T Quite an experience to live in fear , isn't it ?

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Member:
    #27584
    Messages:
    38,714
    Gender:
    Male
    First Name:
    Peter North
    British Columbia
    Vehicle:
    Mag Grey 09 Trd Sport DCLB 4x4
    OME 885x , OME shocks and Dakars , Wheelers SuperBumps front and rear , 275/70/17 Hankook ATm , OEM bed mat , Weathertech digifit floor liners , Weathertech in-channel vents , headache rack , Leer 100RCC commercial canopy , TRD bedside decals removed , Devil Horns by Andres , HomerTaco Satoshi
    I think you have your tire size and lift spec #'s a little haywire ,

    But welcome to TW , somebody will chime in soon ,

    OZ
     
To Top