1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Vibs While Accelerating (not the normal vibs)

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Fmsvandal, Dec 3, 2011.

  1. Dec 3, 2011 at 10:40 PM
    #1
    Fmsvandal

    Fmsvandal [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Member:
    #18242
    Messages:
    298
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    Ormond Beach, FL
    Vehicle:
    09 DC/LB TRD Sport
    Toytec Ultimate 3" Lift, Light Racing UCA's, N-Fab Steps, Black Headlight Mod, Satoshi Thin Lip Grille, Painted Hood Scoop, Debadged, Bakflip G2 Cover, Pop/Lock, Alpine HU, Kicker Door Speakers, RE Audio Subs, Arc Audio Amps
    So i just had my truck at toyota the other day for a oil change. They checked a noise my truck was making while i had it there and determined it was the CAT and replaced it. So far, no more noises.....

    Well the night after getting truck back from them, my truck starting to have weird vibs throughout the whole truck anytime the truck is under load (acceleration). As soon as i take my foot off the gas, it goes away.

    Before taking my truck back down there, i was wondering if anybody else has had any issues like this and could share your info



    Thanks!
     
  2. Dec 3, 2011 at 10:43 PM
    #2
    babytruck

    babytruck Babytruck, babytruck...I've got a babytruck :)

    Joined:
    May 17, 2011
    Member:
    #56797
    Messages:
    8,997
    Gender:
    Female
    NorCal
    Vehicle:
    2010 Barcelona AC 4x4 4.0 6spd
    Exhaust leak?
     
  3. Dec 3, 2011 at 11:00 PM
    #3
    brutalguyracing

    brutalguyracing BIG DADDY

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Member:
    #19000
    Messages:
    24,038
    Gender:
    Male
    F.U> GUYZ
    broken mods
    check all your heat shields and exhaush mounting points for starters.
    then check driveshaft, u joints , ect
     
  4. Dec 19, 2011 at 10:47 PM
    #4
    Fmsvandal

    Fmsvandal [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Member:
    #18242
    Messages:
    298
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    Ormond Beach, FL
    Vehicle:
    09 DC/LB TRD Sport
    Toytec Ultimate 3" Lift, Light Racing UCA's, N-Fab Steps, Black Headlight Mod, Satoshi Thin Lip Grille, Painted Hood Scoop, Debadged, Bakflip G2 Cover, Pop/Lock, Alpine HU, Kicker Door Speakers, RE Audio Subs, Arc Audio Amps
    turns out the u joint was failing so toyota replaced it and the driveshaft under warranty.

    Win
     
To Top