1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Volant CAI owners - got a question

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Bobo_1, Aug 16, 2010.

  1. Aug 16, 2010 at 2:25 PM
    #1
    Bobo_1

    Bobo_1 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Member:
    #41004
    Messages:
    247
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bobo
    Maryville, TN
    Vehicle:
    09 TRD Sport L-Bed
    On the side of the box, on the front side, there appears to be another hole with a cap. Is that the case? Does that cap come off?

    Thanks.
     
  2. Aug 16, 2010 at 2:29 PM
    #2
    YumaTRD

    YumaTRD 22R...Legends never die

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Member:
    #21219
    Messages:
    3,065
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    El Cajon, CA hometown Yuma, AZ
    Vehicle:
    Solid Axle Yota
    Locked, Flat bed, 22R 5 speed, BFG KO's
  3. Aug 16, 2010 at 2:32 PM
    #3
    YumaTRD

    YumaTRD 22R...Legends never die

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Member:
    #21219
    Messages:
    3,065
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    El Cajon, CA hometown Yuma, AZ
    Vehicle:
    Solid Axle Yota
    Locked, Flat bed, 22R 5 speed, BFG KO's
    all these pics belong to Roxspins. but here is how the ram air attaches.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. Aug 16, 2010 at 2:46 PM
    #4
    YumaTRD

    YumaTRD 22R...Legends never die

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Member:
    #21219
    Messages:
    3,065
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    El Cajon, CA hometown Yuma, AZ
    Vehicle:
    Solid Axle Yota
    Locked, Flat bed, 22R 5 speed, BFG KO's
    Yup, had to get the URD MAF sensor calibrator. now theres no problems :D
     
To Top