1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Warning lights

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Doug86, Aug 28, 2011.

  1. Aug 28, 2011 at 7:47 PM
    #1
    Doug86

    Doug86 [OP] Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Member:
    #24687
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    First Name:
    Doug
    Greater Boston
    Vehicle:
    2010 Tacoma
    I have a '10 Tacoma and just did the mod that allows the rear view camera to turn on whenever I want. I used a momentary switch, not the switch in the posted mod. I just started my truck up since I did the mod earlier today and the check engine and traction warning lights are on. I have since cut and capped the wires I spliced into, the green and red wires for the camera and still the lights are on. Does anyone have any idea what I either did wrong, or how to fix this. Thanks in advance. Doug
     
  2. Aug 28, 2011 at 7:57 PM
    #2
    chris4x4

    chris4x4 With sufficient thrust, pigs fly just fine. Moderator

    Joined:
    May 8, 2008
    Member:
    #6497
    Messages:
    106,154
    Gender:
    Male
    First Name:
    FlimFlubberJAM
    Tenoe, AZ
    Vehicle:
    2013 Rubicon Unlimited,
    4.10 gears, sliders, and lots of buttons.
    You may want to disconnect the neg. bat. terminal for a few mins, and see if that clears the codes.
     
  3. Aug 29, 2011 at 8:20 PM
    #3
    Doug86

    Doug86 [OP] Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Member:
    #24687
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    First Name:
    Doug
    Greater Boston
    Vehicle:
    2010 Tacoma
    Awesome, it worked. Thank you.
     
To Top