1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Web Access At Work Sucks!

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by Scooter, Dec 3, 2010.

  1. Dec 3, 2010 at 9:45 PM
    #1
    Scooter

    Scooter [OP] Canadian Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Member:
    #9750
    Messages:
    581
    Gender:
    Male
    Manitoba, Canada
    Vehicle:
    08 Double Cab TRD Sport Short Box
    Pop n Lock Power Tailgate Lock, Bak Flip Tonneau Cover, Factory DLR installed, Defrost with A/C Off, EZ Down Tailgate Damper, Code Alarm Security System with Remote Starter, Rear Spring TSB, Ming rust proofing & paint treatment, 3M fabric protector, Cargo Mat, Scanguage II, DYI Illuminated 4X4 Switch, Versa-Gate box extender & cargo divider, Toyota Roof Rails, Grom USB Audio adapter with bluetooth, LED Bed lights, OEM Backup Camera with LCD Display Mirror
    The IT department installed a new filter on our web connection at work. All GIFs and hot buttons have now dissappeared! So, when I go on Tacoma World, there are no "Quote" or "Reply" buttons, and all of the animated smilies are gone too.:(
     
  2. Dec 3, 2010 at 10:03 PM
    #2
    STravis

    STravis Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Member:
    #30597
    Messages:
    1,026
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Ruidoso, New Mexico
    Vehicle:
    2012 TRD Offroad
    That sucks man...
     
To Top