1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

weird electrical problem

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by carolinaTRD, Sep 23, 2010.

  1. Sep 23, 2010 at 5:34 PM
    #1
    carolinaTRD

    carolinaTRD [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Member:
    #42258
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    Ft. Bragg, NC
    Vehicle:
    03 double cab TRD debaged
    nothing....yet
    i've noticed that when i turn on my lights that the knob to turn on the a/c the light behind it won't be on i have to tap the knob for it to turn on and also the lights that light up where my gearshift is so i can see if i'm in drive or neutral do the same thing i have to tap on my gearshift to get it on. anyone know what can cause this.
     
  2. Sep 23, 2010 at 5:38 PM
    #2
    Pugga

    Pugga Pasti-Dip Free 1983 - 2015... It was a good run

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Member:
    #39131
    Messages:
    30,854
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    Massachusetts
    Vehicle:
    '13 Ford F-150 SCREW
    F-150 Mod
    Loose connection. If the diode is loose enough it'll eventually just go out all together and tapping won't do the trick.
     
  3. Sep 23, 2010 at 5:54 PM
    #3
    carolinaTRD

    carolinaTRD [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Member:
    #42258
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    Ft. Bragg, NC
    Vehicle:
    03 double cab TRD debaged
    nothing....yet
    how in the heck do i fix that? obviously i can take it to toyota but i like fixing my own shit, its cheaper and i get to learn.
     
To Top