1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Weird thing going on with truck lights

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by awoit, Apr 5, 2011.

  1. Apr 5, 2011 at 9:10 PM
    #1
    awoit

    awoit [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Member:
    #3639
    Messages:
    396
    Gender:
    Male
    San Jose, CA
    Vehicle:
    08 TRD, SR5, Debadged
    URD CAI, Flowmaster super 40, Debadged, 15% Tint all around, 12" sub, amp, and upgraded kenwood headunit,
    Okay I have heard of this happening before but I personally have never experienced it until now..

    I had HID's with ballasts for over a year now and never had any problems.. Today I disconnected my batter terminals and cleaned them out because they had some build up to them. After I cleaned it all good and stuff I put everything back the way it was. Now it is dark and my sister calls me to tell me my lights are on while im in my room 0_0 ... After a few minutes I look outside and nothing so im like wtf?? go down check it open my door make sure my light switch is off go back into my room look outside and my lights are back on.. What the hell is going on?
     
  2. Apr 5, 2011 at 9:11 PM
    #2
    Superx2

    Superx2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Member:
    #51552
    Messages:
    1,619
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joey
    Iowa
    late april fools maybe?
     
  3. Apr 5, 2011 at 9:12 PM
    #3
    awoit

    awoit [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Member:
    #3639
    Messages:
    396
    Gender:
    Male
    San Jose, CA
    Vehicle:
    08 TRD, SR5, Debadged
    URD CAI, Flowmaster super 40, Debadged, 15% Tint all around, 12" sub, amp, and upgraded kenwood headunit,
    Don't know if you're hinting someone is playing a joke on me, but if thats the case the answer would be no because noone has access underneath my hood except me.
     
  4. Apr 5, 2011 at 9:17 PM
    #4
    Joels98taco

    Joels98taco Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52782
    Messages:
    2,249
    Gender:
    Male
    First Name:
    joel
    chino hills
    Vehicle:
    98 5 lug tacoma
    fabtech 3" spindles, icon aal, 10" bilstein 7100 rear shocks, daystar coil spacers, AFE Pro Dry-s drop in filter, sony head unit, 2 12" pioneer subs, pioneer 6.5s all around, custom 1.25 lift shackles, custom lower ball joint brackets fabbed by me
    does your truck have the darkness sensors for the headlights?
     
  5. Apr 5, 2011 at 9:25 PM
    #5
    awoit

    awoit [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Member:
    #3639
    Messages:
    396
    Gender:
    Male
    San Jose, CA
    Vehicle:
    08 TRD, SR5, Debadged
    URD CAI, Flowmaster super 40, Debadged, 15% Tint all around, 12" sub, amp, and upgraded kenwood headunit,
    Sorry I'm not exactly sure what those are..
    I do however have the DTRL Mod done, but its strange that this headlight problem just started tonight when I haven't changed anything in the past year except for a battery terminal cleaning
     
  6. Apr 5, 2011 at 9:32 PM
    #6
    Joels98taco

    Joels98taco Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52782
    Messages:
    2,249
    Gender:
    Male
    First Name:
    joel
    chino hills
    Vehicle:
    98 5 lug tacoma
    fabtech 3" spindles, icon aal, 10" bilstein 7100 rear shocks, daystar coil spacers, AFE Pro Dry-s drop in filter, sony head unit, 2 12" pioneer subs, pioneer 6.5s all around, custom 1.25 lift shackles, custom lower ball joint brackets fabbed by me
    the sensors turn on the headlights when it gets dark. like if you drive into a tunnel they turn on or at the end of the day with low sunlight they turn on
     
  7. Apr 5, 2011 at 9:46 PM
    #7
    awoit

    awoit [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Member:
    #3639
    Messages:
    396
    Gender:
    Male
    San Jose, CA
    Vehicle:
    08 TRD, SR5, Debadged
    URD CAI, Flowmaster super 40, Debadged, 15% Tint all around, 12" sub, amp, and upgraded kenwood headunit,
    No they do not have the darkness sensors
     
  8. Apr 6, 2011 at 1:49 PM
    #8
    awoit

    awoit [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Member:
    #3639
    Messages:
    396
    Gender:
    Male
    San Jose, CA
    Vehicle:
    08 TRD, SR5, Debadged
    URD CAI, Flowmaster super 40, Debadged, 15% Tint all around, 12" sub, amp, and upgraded kenwood headunit,
    Im going to try and get the bulbs filled asap. It just seems weird that this happened immediately after I hooked the battery back up
     
  9. Apr 7, 2011 at 3:57 PM
    #9
    ToucanV13

    ToucanV13 You think I was rollin out here naked?

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Member:
    #4866
    Messages:
    2,339
    Gender:
    Male
    San Diego and Colorado
    Vehicle:
    Infideled out TRD Sport 4X4
    285/70 Hankook AT-M, Window vents, TRD CAI, TRD Cat-back exhaust with WickedFlow can, AFE Throttle Body Spacer, Billy 5100 @ 2.5 and 1" block rear, RBP nerf bars, Halo HIDs, 20% tint up front
    Cooooooollllld blooded :rofl:
    Batterys can do some weird stuff
     
To Top