1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

What Happened to my display?

Discussion in 'Audio & Video' started by JPC2061, Jan 25, 2012.

  1. Jan 25, 2012 at 9:44 AM
    #1
    JPC2061

    JPC2061 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Member:
    #27191
    Messages:
    114
    Gender:
    Male
    First Name:
    J.P.
    Maryland
    Vehicle:
    2010 Black SR5
    Weather tech Floor liners, Flash Light mod, MBRP Exhaust, Grille Guard, Tinted Taillights, Side Steps, Front Windows Tinted to match rear, De badged
    I got in my truck today turned on the stereo and the picture I attached is what came up, now the audio is fine no difference and everything works (Am/Fm, CD and Aux) Any ideas what causes this and is it cheap to fix or maybe it's time to look into a new head unit? My truck is only two I really don't think this should have happened?

    IMG_0452.jpg
     
  2. Jan 25, 2012 at 12:45 PM
    #2
    Rellik01

    Rellik01 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Member:
    #54920
    Messages:
    838
    Gender:
    Male
    First Name:
    Craig
    Windermere, Florida
    Vehicle:
    2012 TRD Sport 4x4 White
    Bull Guard powder coated white, chrome aftermarket tail lights,Led interior lights, Factory roof rack, Bug deflector, Factory tow package, Garmin GPS, Viper 5901 alarm with auto start, Weather tech window wind deflectors, , 3" Tube steps powder coated white, CB Radio, Radio Scanner.
    warranty
     
  3. Jan 25, 2012 at 12:48 PM
    #3
    Zombie Runner

    Zombie Runner Are these black helicopters for me?

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Member:
    #5246
    Messages:
    15,077
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kevin
    Wichita Falls, TX
    Vehicle:
    Tundra, double cab.
    LED interior lights, stubby antenna, Pioneer in dash screen
    yup, take it back and have them swap it out. its a common thing on these radios
     
  4. Jan 25, 2012 at 12:53 PM
    #4
    rjporras

    rjporras Active Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Member:
    #67885
    Messages:
    28
    Gender:
    Male
    First Name:
    PhatCheddar
    DURANGO
    Vehicle:
    99 Tacoma Extended Cab
    6 inch Fabtech Lift Air Lockers, front and rear Premier sound and alarm Leveler
    The same thing happens in my 4Runner (2006) from time to time but clears up and works just fine. I still have a full warranty and wonder if it is something i should go through the trouble of swapping out? It works fine, as i previously said, but if in warranty i can get a new stereo would you guys suggest?
     
  5. Jan 26, 2012 at 9:40 AM
    #5
    JPC2061

    JPC2061 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Member:
    #27191
    Messages:
    114
    Gender:
    Male
    First Name:
    J.P.
    Maryland
    Vehicle:
    2010 Black SR5
    Weather tech Floor liners, Flash Light mod, MBRP Exhaust, Grille Guard, Tinted Taillights, Side Steps, Front Windows Tinted to match rear, De badged
    Yea after I got in after posting It was perfectly fine if it happens again I'll head to the dealer.
     
To Top