1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Where is Side Marker Light Fuse

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Nukewater, Mar 3, 2012.

  1. Mar 3, 2012 at 1:42 PM
    #1
    Nukewater

    Nukewater [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Member:
    #23050
    Messages:
    112
    Gender:
    Male
    First Name:
    Adam
    Saskatchewan
    2010 Tacoma. Wrestling with adding V-LED switchbacks turn signals, notice the side markers are not working. Where is the fuse for these lights?
     
  2. Mar 3, 2012 at 1:45 PM
    #2
    Forster46

    Forster46 Very nice how much?

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Member:
    #40487
    Messages:
    3,375
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Mount Vernon, WA
    Vehicle:
    The doritos locos taco
    6000k HID's, AUX Reverse Lights, 3" Rough Country Suspension Lift, Pioneer AVH-P4200 Double Din, Underglow and footwell Lights, Camo Seat Covers, Duralast Tool Box, Blacked Out Badges, Grill, Front Emblem, Midland CB Radio, Amber Strobes, POWER REAR WINDOW, cup holder LED's, Firestik 3' in bed, console divider, Ultragauge.
    Pretty sure they run of the tail light fuse, behind the coin tray.
     
  3. Mar 3, 2012 at 3:25 PM
    #3
    Nukewater

    Nukewater [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Member:
    #23050
    Messages:
    112
    Gender:
    Male
    First Name:
    Adam
    Saskatchewan
    problem solved. Both side markers were burnt out. aaaaand the Switchbacks will not work with the tacoma light plug
     
To Top