1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

who has a 5120 with a ip300v with a 4th generation nano?

Discussion in 'Audio & Video' started by zero niner, Feb 3, 2009.

  1. zero niner

    zero niner [OP] romeo oscar bravo

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Member:
    #8681
    Messages:
    527
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    09 DC SB Prerunner
    All Pro front plate bumper, 5100 1.75" Bilstein up front, 1" block and TSB in rear, UWS lowpro tool box, Toyota Side Steps
    Hello,

    Thought I'd ask a specific question as I only want to do the install once. Has anyone installed a 5120 with the iP300v from Kenwood and hooked up a 4th gen nano? Have there been any problems playing audio AND video? I'd like to get movies from my nano to play on the HU. Kenwood is releasing the ip301V to combat the earlier issues that the 300 cable had but doesn't list the 4th generation as a compatible model. Thanks in advance.

    Rob
     
  2. zero niner

    zero niner [OP] romeo oscar bravo

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Member:
    #8681
    Messages:
    527
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    09 DC SB Prerunner
    All Pro front plate bumper, 5100 1.75" Bilstein up front, 1" block and TSB in rear, UWS lowpro tool box, Toyota Side Steps
    Anyone? Maybe someone with a 5120 may know someone who owns a 4th gen iPod to test? Just curious... Thanks in advance!

    Rob
     
To Top