1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Why would this come one?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by sambojee, Mar 24, 2011.

  1. Mar 24, 2011 at 6:24 PM
    #1
    sambojee

    sambojee [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Member:
    #53629
    Messages:
    292
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sam
    Iowa
    Vehicle:
    2011 TRD OffRoad
    Bilstein 5100 all around set at 2.5. 1.5 AAL in the rear. 265/75/16 Hancook Dynapro MTs on Black Moto Metal 951s. Black badges. Aftermarket grill. TRD seat covers.
    On my 06 2.7L my airbag light came on. why? i guess i was splashing through some puddles about 3 or 4 inches deep and 30 mph but im just not seeing how that could effect it. r the sensors not water tight?
     
  2. Mar 24, 2011 at 9:12 PM
    #2
    Superx2

    Superx2 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Member:
    #51552
    Messages:
    1,619
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joey
    Iowa
    i know its not a tacoma, but my wifes durango has the same problem. dealership told her it was a bad sensor. i would think that it would be the same deal. maybe not?
     
To Top