1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Windshield wipers not working...

Discussion in 'Technical Chat' started by cadman, Jan 15, 2010.

  1. Jan 15, 2010 at 10:54 AM
    #1
    cadman

    cadman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Member:
    #12538
    Messages:
    83
    Gender:
    Male
    Pensacola, Florida
    Vehicle:
    TRD PreRunner
    looking for some information as to how to fix my windshiled wipers.

    my switch checks out, the 20 amp fuse is good, the wiper motor runs, and the washer motor runs, no power to the fused terminal at the fuse box in the cab.

    if someone has a fusebox they'd care to part with, i'd like to pull mine and hook a different one up to see if it fixes my issue.

    really baffled, any one care to share a soulution?

    thanks,
    cadman
     
  2. Jan 16, 2010 at 5:44 AM
    #2
    EnolaGaia

    EnolaGaia Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Member:
    #9
    Messages:
    1,129
    Gender:
    Male
    Midwest USA
    Vehicle:
    '01 & '04 S-Runners
    01 SR: Double Cab conversion, S/C, lowered.
    What year Tacoma?
     
  3. Jan 16, 2010 at 9:12 AM
    #3
    cadman

    cadman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Member:
    #12538
    Messages:
    83
    Gender:
    Male
    Pensacola, Florida
    Vehicle:
    TRD PreRunner
    2002 TRD 2.7 auto
     
  4. Jan 16, 2010 at 2:06 PM
    #4
    cadman

    cadman [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Member:
    #12538
    Messages:
    83
    Gender:
    Male
    Pensacola, Florida
    Vehicle:
    TRD PreRunner
To Top