1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Wrong color leds

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Carson, Jan 3, 2010.

  1. Jan 3, 2010 at 12:03 AM
    #1
    Carson

    Carson [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Member:
    #18794
    Messages:
    709
    Gender:
    Male
    First Name:
    Carson
    Modesto, California
    Vehicle:
    05 TRD Sport 4x4 SR5 V6
    Garage Fabbed +2 LT, FOA 2.5 RR w/ Comp Adj, 35 XMTs on Level 8s, 50T Spring Under w/ 13" Shackles, Elite Front Bumper, AP Rear, Retrofitted, Wicked Flow, Custom Roof Rack, Custom Sliders, Custom Scratches, 12" JL and an Audiopipe amp.
    UPDATE: Oznium has shipped me new LEDS, great customer service. I recommend them!

    So i started installing some white leds, or what were supposed to be white leds, into my gauge cluster. I had soldered in three of them when i decided to make sure they worked. I fired the cluster up anxiously waiting to see how cool it would look, but when i turned it on i found this.[​IMG]
    Anyone dealt with oznium's customer service?
     
  2. Jan 4, 2010 at 8:45 PM
    #2
    Carson

    Carson [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Member:
    #18794
    Messages:
    709
    Gender:
    Male
    First Name:
    Carson
    Modesto, California
    Vehicle:
    05 TRD Sport 4x4 SR5 V6
    Garage Fabbed +2 LT, FOA 2.5 RR w/ Comp Adj, 35 XMTs on Level 8s, 50T Spring Under w/ 13" Shackles, Elite Front Bumper, AP Rear, Retrofitted, Wicked Flow, Custom Roof Rack, Custom Sliders, Custom Scratches, 12" JL and an Audiopipe amp.
    I recommend oznium. They promptly sent me new replacement LEDS.
     
To Top